آیا میتوانم بدون مراجعه به دادگاه مستقیم به دفتر ثبت اسناد رفته و اموال همسرم رو به نام خودم بزنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۵ #08538574

سلام بعد از فوت همسرم به دادگاه رفتم و مطالبه مهریه کردم وراث همسرم غیر از خودم دخترم و مادر شوهرم بودیم دادگاه حکم به دادن مهریه من از اموال همسرم رو داده الان مادر شوهرم هم فوت کرده چون توان پرداخت هزینه ‌دادرسی رو ندارم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر امکان‌ انتقال مستقیم وجود ندارد

بادرودوسلام ازاداره ثبت مهریه یا صداق را مطالبه نمایید.

خیر باید انحصار وراثت انجام و اموال بین ورثه تقسیم شود و اول مهریه شما پرداخت میشود.

می توانید در خصوص رای صادره تقاضای اجرائیه نمایید .
و البته در صورتی که کلیه ورثه همسر شما و ورثه مادر شوهرتان مطابق با گواهی حصر وراثت، در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و امضاء نمایند می توانید مستقیما به دفتر اسناد رسمی نیز مراجعه نمایید .

می توانید در خصوص رای صادره تقاضای اجرائیه نمایید .
و البته در صورتی که کلیه ورثه همسر شما و ورثه مادر شوهرتان مطابق با گواهی حصر وراثت، در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و امضاء نمایند می توانید مستقیما به دفتر اسناد رسمی نیز مراجعه نمایید .

خیر امکانش نیست...........

امکان مراجعه بطور مستقیم به ثبت را ندارید و باید از طریق دادگاه مسیر را طی نمایید