ممانعت دیدن فرزند توسط مادرچه راه حلی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۳۵۸ #08122860

سلام همسر من ۳ ماه که قهر کرده و ترک منزل نموده که شکایت هم کرد بابت ندادن نفقه که دادگاه رای به نفع ایشان نداد و گفت برگرد منزل از ان زمان ۲ ماه می گذره و هنوز برنگشته و هفته پیش به همراه خانوادش امد درب منزل من با عربده کشی و ضرب و شتم مقابل مامورین ۱۱۰ فرزندم را زد زیر بغل و برد مامورین فقط صورتجلسه کردن الان زمان ثبت نام مدرسه فرزندم است که امسال برای کلاس اول باید ثبت نام بشه به مادرش پیام دادم بچه رو بیار میگه نه میارم نه ثبت نام می کنم هر کاری دوست داری انجام بده لطفا راهنماییم کنید البته برای اون روز که امدن و فرزندم رو بردن دادخواست دادم ولی هنوز تعیین شعبه نشده.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به گزارش پلیس میتوانید شکایت کنید

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر میباشد بعد از ۷ سالگی نسبت به تعیینن زمان ملاقات فرزند دادخواست بدهید

با سلام البته باید ادله اثباتی ضرب و شتم نظیر شکایت و گواهی پزشکی قانونی دیده شود ولی در خصوص ممانعت از دیدار فرزند می توانید هم به همین عنوان و هم به صورت کیفری با عنوان ممانعت از حق طرح شکایت نمایید

شما می توانید طبق قانون حمایت از کودکان از مادر برای جلوگیری از تحصیل شکایت نمایید
در ضمن مادر حق ندارد فرزند را ببرد مگر اینکه دادگاه خانواده حکم به حضانت ایشان صادر نمایید
۳ درصورتی که همسرتان و همراهانشان برای شما ایجاد مزاحمت نموده اند میتوانید به جرم مزاحمت اخلال در نظم عمومی و درصورتی که اموال یل شیشه ای از شما شکسته باشد به جرم تخریب از ایشان شکایت نمایید
#علی_طالبی_مقدم ارشد جزا وجرمشناسی

اصلاحیه
سلام حضانت طفل تا پایان ۷ سالگی با مادر است و نفقه او بر عهده پدر . شما می توانید دادخواست ملاقات فرزند مطرح کنید .در خصوص ثبت نام در مدرسه نیز باید به نحوی به توافق برسید که در یک مدرسه ای حتی نزیک محل سکونت مادرش ، و البته با هزینه شما ثبت نام شود .

با سلام
شما میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را مطرح کنید البته جهت تسریع میتوانید ازطریق دستور موقت نیز اقدام فرمائید.به موجب قانون حمایت از خانواده جدید، نهاد دستور موقت در امور خانواده هم پیش بینی شده است که از اقدامات مهم و موثر در احیای حقوق مسلم زوجین می‌باشد. دستور موقت در امور خانواده در مواردی اعطا می‌گردد که هر یک از زوجین بخواهند از اقداماتی که ممکن است در مورد فرزند مشترکشان بنمایند که بر خلاف مصلحت یا حقوق قانونی طرف مقابل باشد و با دستور موقت از وقوع اقداماتی که به ضرر آنها می‌باشد جلوگیری کنند

سلام حضانت طفل تا پایان ۷ سالگی با مادر است و نفقه او بر عهده مادر . شما می توانید دادخواست ملاقات فرزند مطرح کنید .در خصوص ثبت نام در مدرسه نیز باید به نحوی به توافق برسید که در یک مدرسه ای حتی نزیک محل سکونت مادرش ، و البته با هزینه شما ثبت نام شود .