آیا ورود به عنف با قمه و تخریب و فحاشی نیاز به اثبات مالکیت دارد ؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۳ #06803318

چنانچه ورود به عنف با سلاح در شب به همراه تخریب درب و دیوار که شهود و مامورین با مشاهدات عینی متهم را دستگیر کرده و ضمنا متهم سابقا محکومیت قطعی به جرم تخریب دیوار و داره که اعاده دادرسی ایشان در دیوان رد شد و خودم نامبرده را محکوم کرده بودم ... جالبه این بار بعد از کیفرخواست دوسال پرونده بی نتیجه معطل شد و رای داده که شاکی مدارک مالکیت ارائه نداده در صورتی که مدارک داخل پرونده بوده و چیزی که مهم بوده تصرفات ۱۲ ساله اینجانب است و پلاک ثبتی محل مذکور بنام پدر بزرگم بوده و خودم علاوه بر ارث بردن از چند نفر دیگه خریداری کرده بودم ... آیا با توجه به جرائم مذکور نباید رای به نفع اینجانب صادر گردد ؟ تا جایی که میدونم تصرف عدوانی نیاز به اثبات مالکیت داره

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مدارک نیاز به بررسی دارد...

مدارک مستلزم بررسی دقیق است ...

سلام در صورتی موضوع دعوی در شکایت مطرح اما پرونده مورد رسیدگی واقع نگردیده است میتوانید اعتراض نمایید .موضوع تخریب باید مالکیت نسبت ب مال تخریب شده ثابت گردد

سلام
شما می توانیدشکایت کیفری تخریب و مزاحمت و ممانعت و فحاشی ازایشان بکنید

سلام وقت بخیر
میز کار به نظر در این مورد نیازمند بررسی میباشد

درود مدارک شما نیاز به بررسی دارد

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد