اگر الان بنده به صورت وکالتی این حواله رو خرید کنم آیا بعدا به مشکل نمیخورم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۷ #06457600

سلام یه بنده خدایی هست که حواله پرسنلی ------------داره به موعد تحویل چند ماه دیگه، اگر الان بنده به صورت وکالتی این حواله رو خرید کنم آیا بعدا به مشکل نمیخورم؟ هیچ پشتوانه قانونی برای این خرید دارم بنده؟
و اینکه اون بنده خدا میگه که از لحاظ قانونی فروش حواله چون که پرسنلیه مشکلی نداره ولی در نهایت سند به اسم خودشون میخوره و خودشون باید به نام بزنن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این کار را انجام ندهید

با سلام . در عمل انجام این امر بسیار رخ می دهد و در نهایت هم امکان الزام به تنظیم سند رسمی وجود دارد ولی به دردسرش نمیارزه

انجام ندهید بهتر است. خرید وکالتی شیوه اطمینان بخشی نیست.

با درود وکالتی روش مطمئنی نیست

با سلام
چون وکالتنامه با فوت یا جنون و محجور شدن یکی از طرفین باطل میشود لذا بهتر است علاوه بر وکالتنامه ، مبایعه نامه نیز تنظیم نمایید

با سلام اصولا از نظر بنده خرید حواله وکالتی توصیه نمی شود چون اگر تمام احتیاطهای لازم را هم انجام بدهی و به صورت لازم هم وکالت رو منعقد کنید، باز هم احتمال ریسک وجود دارد. به عنوان مثال خدایی نکرده در نظر بگیرید که طرفی که به شما وکالت داده فوت کنند و وراث او نیز حاضر به انتقال نشوند شما می مانید و یک وکالتنامه و کلی ضرر
موفق و سربلند باشید