آیا از اون ۵۰ درصدی که پدرم مقصر بوده، بیمه پرداختی انجام میدهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵۹ #05564289

سلام
پدر بنده در کارگاه دستش زیر دستگاه پرس رفت و انگشت اشاره اون قطع شد، کارشناس بیمه ۵۰ درصد کارفرما و ۵۰ درصد پدر من را مقصر اعلام کرد، این حکم یعنی چی؟! ایا از اون ۵۰ درصدی که پدرم مقصر بوده، بیمه پرداختی انجام میده؟!"چون کارگرا بیمه هستن"
و اینکه دیه انگشت اشاره به چه صورت هست؟!

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین می شود .

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر تعیین ارش و دیه بر عهده پزشکی قانونی و قاضی پرونده میباشد
و اینکه مبلغ قانونی دیه انگشت هر چه قدر که باشد نصف آن به پدر شما تعلق خواهد گرفت

بیمه ۵۰ درصد و مابقی بانظریه پزشکی قانونی بوده

۵۰ درصد مابقی رو از صندوق تامین خسارتهای بدنی میتوان اخد نمود

۵۰ درصد مابقی رو از صندوق تامین خسارتهای بدنی میتدان اخد نمود

سلام
بیمه مسئولیت کارفرما۵۰ درصد از دیه را پرداخت میکند این درصد بابت تقصیر کارفرمااست

منعی بر پرداخت پنجاه درصد خسارت وجود ندارد دیه قطع انگشت کوچک از انتهای آن یک دهم دیه کامله یعنی بیست و هفت میلیون تومان بر اساس نرخ سال ۹۸ می باشد و دیه قطع هر بند این انگشت یک سوم از یک دهم دیه کامله است که چون پنجاه درصد تقصیر با پدرتان بوده مقادیر فوق نصف می شود.