آیا امکان طرح شکایت علیه ایشان با این مضمون که شکایتشان واهی بوده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #05444386

سلام علیکم. من بیرجند ساکن هستم. شخصی در تهران از بنده شکایت کرده که برای وی مزاحمت ایجاد کرده و وی تهدید کرده ام. مستندات زیادی داشتم که خلاف آن را ثابت کنم. در روز دادگاه ایشان به دادگاه مراجعه نکردند و فقط هزینه های مادی و معنوی به بنده و خانواده ام وارد نمودند. حال آیا امکان طرح شکایت علیه ایشان با این مضمون که شکایتشان واهی بوده وجود دارد؟ و اینکه اگر بنده طرح شکایت کنم ایشان دوباره میتوانند ادعای پیشین خود را مطرح کنند؟
لطفا به هر دو سوال پاسخ دهید.
مجازات ایشان چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.این که ایشان فقط ادعایی کرده وحتی دادخواست داده شما نمیتوانید از وی شکایت کنید.
۲ _اگر شما شکایت کنید نیز باز ربطی به شکایت او ندارد ..فقط شخصی ‌که علیه شما طرح دعوا کرده کرده میتواتد منصرف شود ویا ادامه دهد فقط در مواردی شما مینوانید از وی شکایت کنید که مثلا هتک حرمت ویا ابرویی از شما برده باشد یا از این قبیل مسائل

- میتوانید ضمن تقاضای اعاده حیثیت دادخواست مطالبه خسارات وارده به خود را نیز بدهید .
- در صورت رد شکایت مطروحه ، امکان شکایت مجدد از سوی ایشان وجود ندارد .