آیا می تونم دوباره درخواست تامین خواسته بدم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۲ #05392892

سلام.من یکبار درخواست تامین خواسته دادم ولی پول نداشتم خسارت احتمالی رو بدم و دادگاه حکم رد تامین خواسته صادر کرد.الان پول جور کردم آیا می تونم دوباره درخواست تامین خواسته بدم؟؟ خواسته ی من توی شکایت اولیه ۹۰ میلیون بود که دادگاه ۱۸ میلیون خسارت احتمالی زد که بعدا با ثبت لایحه درخواست افزایش خواسته تا ۱۸۰ میلیون دادم.
مبلغ خسارت احتمالی جدید چقدر خواهد بود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دراین امر شما می توانید مجددا درخواست تامین دلیل بدهید

سلام . تا قبل از صدور حکم قطعی می توانید درخواست کنید

بله میتونید دوباره تامین خواسته بدین

باسلام
بله میتوانید دوباره تامین خواسته بدهید .میزان خسارت احتمالی بسته به نظر قاضیست.

با سلام
رد دادخواست تامین خواسته اعتبار امر مختومه را ندارد و می توانید مجددا اقدام نمایید

میزان آن بستگی یه قاضی دادگاه دارد ولی میتوانید از دادگاه درخواست کنید که مساعدت نماید و میزان خسارت احتمالی بالا در نظر نگیرد،و این امر موجب امر مختومه نمیباشد و دوباره میتوانید درخواست تامین خواسته نمایید

با درود
بله میتوانید مانع قانونی ندارد.
میزان آن را قاضی رسیدگی کننده تعیین می‌کند.