دریافت وجهی که به حساب دادگاه رفته، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶۷ پاسخ ۳۶,۱۳۵ #05252187

با سلام
طلبی که از فردی داشتم به حساب دادگستری محل سکونت همون طرف مقابل رفته.
چجوری میتونم پول رو دریافت کنم؟
و آیا راهی هست که درخواست بدم به دادگستری شهرستان محل زندگی خودم بیاد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، ابتدا باید ببینید که به چه دلیلی به حساب دادگستری شهرستان دیگری پول واریز گردیده ، اگر ایشان در آن شهرستان جلب شده باشد در اجرای احکام دادگاه همان شهرستان برای او پرونده تشکیل می‌شود و شما فقط می‌توانید از همان جا برای دریافت طلب خود اقدام نمایید اما اگر همینطور فقط به اشتباه یا به هر دلیلی به حساب دادگستری آن شهرستان واریز کرده‌اند می‌توانید ابتدا از شعبه ای که پرونده در آن مطرح بوده و سپس از طریق دادگستری کل اقدام نمایید.

باسلام.به همراه کارت ملی و شماره شبا به احد اجرای احکام مراجعه نمایید

باسلام
برای دریافت وجهی که به حساب دادگاه واریز شده باید ابتدا با فیش مبلغ واریزی خود به شورای محل احکام مراجعه فرمایید
تمامی مبلغ واریزی در حساب شما پی گیری خواهدشد وپس از طی چند روز آتی به حساب شما واریز خواهد شد.

سلام. از طریق واحد اجرای احکام شماره شبا و کپی کارت ملی را داده و در اینصورت به شما شناسه واریز داده میشود و نهایتا تشریف میبرید واحد ذی حسابی دادگستری کل و وجه به حساب شما واریز میگردد.

به شعبه اجرای احکام و واحد ذیحسابی دادگاه مراجعه نمایید. با اخذ نوبت قبلی

تشریف ببرید واحد اجرای احکام.
شماره شبا و کپی کارت ملی بدید.
بهتون شناسه واریز میدن.
بعد تشریف ببرید واحد ذی حسابی دادگستری کل.

درود بر شما،باید شخصا یا از طریق وکیل دادگستری با مراجعه به شعبه قضایی مربوطه فیش واریزی را دریافت و از طریق واحد حسابداری دادگستری همان محل پیگیری نمایید و شماره شبا و حساب معرفی کنید تا وجه به حساب شما واریز شود