آیا هیئت مدیره ساختمان بدون مشورت و اجازه مالکین حق تخریب شومینه را دارد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۶۵۳ #04929975

سلام،می خواستم بپرسم آیا هیئت مدیره ساختمان بدون مشورت و اجازه مالکین حق تخریب شومینه داخل لابی را به دلیل بزرگ کردن محیط داخل دارند یا خیر؟چون ایشان در جواب نامه همسایگان با استناد به ماده۵۳ اساسنامه ساختمان منکر تغییر در قسمت های مشترک شدند و اعتقاد دارند که پیرو ماده۵۰ اساسنامه هیئت مدیره می توانسته اینکار را بدون هماهنگی با دیگر همسایگان انجام دهند

مشاوره حقوقی ملکی
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هیات مدیره ساختمان چنین اختیاری را دارد

درود . تصمیمات هییت مدیره تا حدود اختیارات آنها صحیح میباشد

با سلام
بستگی به اساسنامه دارد در صورت وجود اختیار بلامانع میباشد

سلام بله این اختیار دارد

هیات مدیره انتخابی توسط مجمع حق تصمیم گیری در خصوص ساختمان را دارند.

با سلام، هیئت مدیره نماینده ساختمان هستند و عمل خلافی مرتکب نشده اند

سلام بله نماینده اعضا هستند و این اختیار را دارند