مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به ۹ ماه افزایش یابند

با سلام مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه افزایش می یابد

مرخصی زایمان نه ماه می باشد .

با درود مرخصی ۹ماه میباشد

مرخصب زایمان به ۹ماه افزایش می یابد

که مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش دهد

باسلام
قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب ۱۳۹۲ ، دارای یک ماده واحده و ۲ تبصره است . طبق تبصره دو این ماده واحده ، به دولت اجازه داده شده است که مرخصی زایمان را ( از ۶ ماه) به ۹ ماه افزایش دهد. اما مسئله ای که این روزها زنان شاغل را درگیر خود کرده ، عدم تمکین سازمان تامین اجتماعی از افزایش میزان مرخصی است .
روند سابق به این صورت بود که سازمان تنها ۶ ماه را محاسبه و پرداخت می کرده و تنها درصورت اعتراض در دیوان عدالت اداری و به موجب رای دیوان ۳ ماه باقی مانده را اجرا می کرده است . تا این که در تاریخ ۳۱/۲/ ۱۳۹۸ ، هیئت عمومی دیوان در رای خود به شماره دادنامه ۲۸۸ الی ۳۰۵ و ۳۰۷ ، سازمان تامین اجتماعی را مکلف به پرداخت همه ی ۹ ماه دانسته است . بنابرین بدون هیچ ابهامی در جایی که سازمان ۶ ماه مرخصی را میپذیرد ، ۹ ماه کامل را بایستی پرداخت کند .