توهین و تهدید چه حکمی دارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #03316266

بنده در پاساژی که دو سال میشه صاحبش فوت کرده و کرایه رو مقطعی مادر و مقطعی پسراش دریافت کردن تا اینکه یکی از پسراش اظهار نامه فرستاده که دیگه به هیچ فردی اجاره پرداخت نکنید و در صورت پرداخت وراث دیگر حق شکایت و دریافت دوباره کرایه رو دارن که با عدم پرداخت از طرف ما دو تا از پسرها با داد و فریاد تهدید به خفه کردن و ریختن وسایل به بیرون و به هم ریختن و شکستن چند تا وسایل کردن و توهینهای زیادی کردن و بنده با زنگ زدن به ۱۱۰ و نوشتن صورتجلسه از طرف پلیس از هر دو شکایت کردم میخواستم در مورد حکم این کارهایی که از اونا سر زده سوال بپرسم ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، مصوب ۱/۲/۱۳۹۲، بیان می‌کند:«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»