آیا مرد می‌تونه مدعی فریب در ازدواج باشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۵ #02058947

عرض سلام. یه سوال دارم، برای صفاتی که خانم یا آقا خودشو به اون صفات معرفی میکنه، اگر اون صفات مکتوب نباشه و در عقد نامه قید نشده باشه ولی در حضور دو سه نفر شاهد بیان بشه و اون افرادم حاضر به شهادت باشن و مشخص شده خانم اون صفات رو نداشته و عقد بخاطر وجود اون صفات واقع شده باشه و شاهدین هم از نظر فامیلی از اقوام خیلی دور خانم باشن و از دوستان خانوادگی آقا، آیا مرد می‌تونه مدعی فریب در ازدواج باشه؟

من چند سال دنبال دختر سنگین و سالم بودم و رفتم یه خانم چادری گرفتم و گفتیم که داشتن دوست پسر خط قرمزمون هست و اونام گفتن اصلا اینجوری نیست دخترمون سنگینه و ... الآن فهمیدم زنم دوست پسر داره و دارم سعی میکنم رابطه نامشروع غیر زناشو اثبات کنم (قبل از عقد دوست پسر داشته و هنوزم علی رقم این که گفتم نباید، در رابطست) اگه من بتونم رابطه نامشروع زنم رو ثابت کنم و در دادگاه در غالب دادخواستی جداگانه محکومش کنم آیا میتونم در مرحله بعد مدعی فریب در ازدواج شم؟ با شهادت شهود.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به موارد مطروحه در متن سوال ، موضوع نمی تواند جزو مصادیق فریب در ازدواج باشد

از طریق حقوقی برای تدلیس در ازدواج اقدام کنید. در صورت اثبات مدعیاتتون در نهایت میتونید فسخ نکاح رو انجام بدید.

باسلام فریب در ازدواج نمیباشد فقط میتوانید رابطه ی ایشون اثبات کنین

درود
خیر در فرض اثبات رابطه نامشروع نیز فریب در ازدواج منتفی است .

سلام چون مدت زمانی از ادعای شما گذشته بنظر نمی رسه در مورد شکایت فریب در ازدواج به نتیجه برسید

با سلام و احترام ؛ پاسخ منفی است وصف صفات شخصی از عناوین و مصادیق جرم فریب در ازدواج نمیشود قلمداد نمود.

سلام خیر از مصادیق فریب در ازدواج نمیباشد