حکمی که قطعی شده و به اجرای احکام شعبه میاد، آیا به زندانی ابلاغ میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #01036325

باسلام حکمی که قطعی شده و به اجرای احکام شعبه میاد ایا به زندانی باید ابلاغ شه که خودش را معرفی کنه یا در جا میان میبرنش و اگر ابلاغ شه باید خودش را به زندان معرفی کنه یا اجرا احکام با احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، ابتدائا میبایست دادنامه به محکوم علیه ابلاغ و سپس اجرا شود

پس ازقطعیت حکم پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال میشود.‌ محکوم ‏علیه برای اجرای رای احضار می شود و در صورت عدم حضور، به کفیل یا وثیقه گذار اخطار می شود تا محکوم علیه را برای اجرای رای تسلیم کند

سلام
ابلاغ میشود که محکوم علیه ظرف ۳روز خود را به اجرای احکام معرفی نماید

با سلام و احترام کلیه احکام پس از ابلاغ دادنامه به محکوم علیه قابل اجراء می باشد در غیر اینصورت اجرای حکم بدون ابلاغ به محکوم علیه محمل قانونی ندارد

با سلام
بدیهی است ابلاغ اوراق قضائی بالاخص در امور کیفری یکی از نهادهای بسیار مهم در امور کیفری و دادرسی است، لازمه هر اجرائیه ابلاغ برگ اجرائیه می باشد
ماده ۴۹۰ - آراء کیفری در موارد زیر پس از ابلاغ به موقع اجراء گذاشته میشود:
الف - رای قطعی که دادگاه نخستین صادر می‌کند.
ب - رایی که در مهلت قانونی نسبت به آن واخواهی یا درخواست تجدیدنظر یا فرجام نشده باشد یا درخواست تجدیدنظر یا فرجام آن رد شده باشد.
پ - رایی که مرجع تجدیدنظر آن را تایید یا پس از نقض رای نخستین صادر کرده باشد.
ت - رایی که به تایید مرجع فرجام رسیده باشد.