تعهد محضری به اجبار همسر چه نتایجی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۲۱۵ #00925503

سلام
همسرم (شوهرم) برای ادامه زندگی مان تعهد محضری میخواهد که من داد نزنم، فحش ندم، با نامحرم صحبت نکنم، به مسائل کاریش دخالت نکنم هرچقدر روانشناس با ایشون صحبت میکنه اما میگن من تعهد میگیرم بعد
آیا این تعهد بار قانونی داره؟
اصلا تعهد میگیرن که چی بشه؟
مثلا اگر اینها نقض شد تعهد نامه چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینگونه تعهدات ضمانت اجرایی ندارد و چیز خاصی نمیشود فقط ایشان خیالشان با اینکار آسوده میشود .

با سلام اگر چنین تعهد نامه ای را تنظیم نمایید به این معناست که شما اقرار بر انجام تمام امور مندرج در تعهد نامه نموده اید و ممکن است در آینده عواقب بدی برای شما داشته باشد

تعهد بابت موارد ذکرشده عملا بی نتیجه است و ضمانت اجرایی ندارد چراکه شوهر میتواند هرموقع که بخواهد بابت طلاق اقدام کند

سلام.ممکن است در دعاوی و نزاعهای احتمالی آینده علیه شما استفاده شود

تعهدات فوق ضمانت اجرای قانونی نداشته و در صورت نقض تعهدات نیز مشکلی پیش نمی آید مگر اینکه به عنوان مثال در صورت فحاشی همسرتان تحت این عنوان شکایت کرده و این امر را اثبات نماید.

درودها چهار موردی که فرمودید آثار خاصی ندارد بزرگوار