آیا سفته ها قابل وصول است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۷ #00408544

سلام
من به کسی بیست میلیون تومان پول قرض داده ام و برای ضمانت بازپرداخت از او دو عدد سفته ده میلیون تومانی دریافت کرده ام و متاسفانه پرداخت پول به صورت نقدی بوده و شاهدی وجود ندارد
سفته نام متعد ، کد ملی ، محل پرداخت و امضا و اثر انگشت دارد اما تاریخ صدور و تاریخ سر رسید و نام گیرنده ندارد
همچنین پشت سفته نوشته شده این سفته به ازای ده میلیون تومان قرض الحسنه می باشد
خواستم بپرسم آیا فرد متعهد می تواند بگوید که پولی دریافت نکرده یا سفته به ازای امانت بوده؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. به طرح دعوی مطالبه وجه سفته ها و خسارات اقدام نمایید

با درود سفته ها واخواست و سپس دادخواست دهید

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بله می‌تونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه سفته ها و خسارات کنید

سلام
وقتی نوشته بابت قرض الحسنه بوده یعنی اقرار به دریافت وجه کردند.

با سلام
با توجه به فرمایشات شما ، اشاره ای به امانی یا ضمانی بودن سفته ها در متن آن اشاره نشده است لذا شما میتوانید جهت مطالبه ان اقدام بفرمایید و نیز اگر متعهد ادعایی بر امانی بودن داشته باشند این خود متعهد است که بایستی بتواند ادعای خود را اثبات نماید ، نه شما .

با سلام..
صدور چک و سفته حکایت از رابطه تجاری و مدیون بودن صادر کننده آن دارد. فلذا شما می توانید بر روی سفته های مذکور به راحتی اقدام نمائید..
موفق باشید..

سلام سفته ها را واخواست کنید و لاشه سفته در دست هرکس دلیل بر مدیون بودن متعهد می باشد ودرصورت اعتراض وی توجه نمی کنند