بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چگونه میتوانم با استفاده از این عکسها در دادگاه پیگیر خودرو ام باشم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

سلام خودروی من از مجتمع محل سکونتم سرقت شد و پس از چندی در گوشه خیابان در حالیکه قطعات آن باز شده بود پیدا شد. عکس سارقین در حالیکه در حال رانندگی با خودروی من بودند توسط آگاهی در اختیار من گذاشته شده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

باید از پلیس آگاهی بخواهید پرونده را به دادسرا ارسال کند و سپس از مقام قضایی تقاضا کنید دستور شناسایی و دستگیری متهمان از روی تصاویر را صادر نماید.

این شیوه معمول پیگیری است، اما نحوه اقدام شما ممکن است به وضعیت فعلی پرونده در آگاهی یا ارسال آن به شعبه دادسرا بستگی داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه پیگیری تصاویر سارقان در مراجع قضایی

برای استفاده از تصاویر دریافتی، ابتدا از اداره آگاهی تقاضا کنید تا پرونده را به دادسرا بفرستد. پس از وصول پرونده، به شعبه رسیدگی‌کننده مراجعه کنید و از قاضی تقاضای دستور شناسایی چهره‌ها را داشته باشید. با صدور دستور قضایی، آگاهی اقدامات لازم را برای تطبیق چهره و دستگیری متهمان انجام خواهد داد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
فردین حسین نژاد
فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱٬۲۶۲ مشاوره موفق

با سلام
از آگاهی بخواهید پرونده را به دادسرا ارسال نماید و سپس از قاضی پرونده درخواست شناسایی مجرمین توسط آگاهی را خواستار شده تا در صورت محرز شدن چهره مجرمین دستگیر شوند.

۱۴۱ وکیل متخصص سرقت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید