آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با عرض سلام و وقت بخیر.
پدربزرگم در سال ۱۳۴۰ فوت کرده و ورثه ایشان ۸ فرزند ذکور و ۲ فرزند اناث بودهاند.
چون در آن زمان هنوز اصلاحات ارضی اجرا نشده بود و املاک بهجا مانده فاقد نسق زراعی بودند، ورثه در سال ۴۳ اقدامات لازم را جهت صدور نسق زراعی انجام دادند. اما چون صدور اولیه نسق خیلی طولانی شده بود، ورثه ابتدا از طریق صلح قطعی با وزارت کشاورزی اقدام به صدور سند صلح قطعی کردند. بجز دو فرزند اناث، برای تمامی فرزندان ذکور به یک اندازه و یک متن مشترک برای هر کدام سند صلح قطعی جداگانه صادر شده بود. سند اصلی حدود ۶ سال پس از انجام صلح صادر شد.
در حال حاضر، بجز یک فرزند ذکور و یک فرزند اناث، سایر ورثه فوت کردهاند. فرزند اناث از طریق سند اصلی زارعانه درخواست ماترک کرده و گفته است که من از صلحنامه بیخبر بودم و امضا نکردم.
سوالم از وکلای بزرگوار این است آیا راهی وجود دارد که بتوان در دادگاه ثابت کرد که سند صلحنامهها با گواهی انحصار ورثه و حضور تمام ورثه در دفتر اسناد رسمی در سال ۴۳ صادر شده است یا خیر؟ چون اصحاب دعوی حال از جزئیات توافق کاملا بیاطلاع هستند.
در پاسخ به سوال شما، باید گفت که اثبات این موضوع نیازمند مدارک و شواهد مستند است.
شما میتوانید به اسناد رسمی و مدارک مربوط به جلسات دفترخانه در سال ۴۳ مراجعه کنید. این اسناد میتوانند نشان دهند که آیا تمامی ورثه در زمان تنظیم صلحنامه حضور داشتهاند یا خیر.
همچنین، اگر امکانش باشد، میتوانید از شهادت شهود یا افرادی که در آن زمان در جریان تنظیم این صلحنامهها بودهاند استفاده کنید.
مطابق ماده ۱۲۸۷ قانون مدنی، اسناد رسمی در صورت عدم معارض بودن با سایر اسناد، معتبر هستند. بنابراین، اگر سند صلحنامه بهصورت رسمی و با حضور همه ورثه تنظیم شده باشد، میتواند اعتبار لازم را داشته باشد.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
بادرود
بله، امکان اثبات صدور اسناد صلح قطعی با گواهی انحصار ورثه و حضور ورثه در دفتر اسناد رسمی وجود دارد، بهشرطی که سوابق اسناد در دفترخانه، اداره ثبت، یا سازمان امور اراضی موجود باشد. استعلام از این مراجع، ارائه اسناد موجود، میتواند به اثبات صحت اسناد کمک کند. ادعای فرزند اناث مبنی بر بیاطلاعی از صلحنامه بهتنهایی نمیتواند سند رسمی را بیاعتبار کند، مگر اینکه دلایل محکمهپسندی مانند جعل یا عدم اهلیت ارائه شود. برای پیگیری دقیقتر، حتما با یک وکیل مشورت کنید.