بنیاد وکلا
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چگونه با تهدید و توهین در خانواده مقابله کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۹۶

سلام. من یک مشکل خانوادگی دارم. خواهرم شبانه از خانه شوهرش فرار کرد و به خانه ما آمد. او مشکل اخلاقی دارد و رفت و آمدهای شبانه دارد. یک روز گفت طلاهایم گم شده و آن را به من که برادرش هستم نسبت داد. شکایت هم کرد، ولی چون دلیل و مدرک و شاهد نداشت، دادگاه رای منع تعقیب من داد و پرونده مختومه شد. حالا بچه‌هایش که خواهرزاده‌های من می‌شوند، علیه من بسیج کرده‌اند و در پیامک‌هایشان بد و بیراه و تهدید می‌کنند که ما چهار پنج نفری شاهد هستیم و پدرت را درمی‌آوریم، در حالی که یک سال است هیچ‌کدامشان را ندیده‌ام و الکی می‌گویند شاهد هستیم تو دزدی کردی. آیا اگر دوباره شکایت کردند با شهادت دروغ برایم مشکل پیش می‌آید یا نه؟ چه کار باید کنم؟ بی‌خود و بی‌دلیل سر کینه قدیمی که از من دارند می‌خواهند من را دزد کنند. شب و روز برایم نگذاشته‌اند.

۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شکایت توهین و تهدید و افترا با توجه به مستندات مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم ملکی و املاک بانکی و مطالبات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شرکت و کسب‌وکار ملکی و املاک خانواده داوری و حل اختلاف قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۵۸۰,۰۰۰ تومان
۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ارث و وصیت ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات ثبت اسناد و املاک خانواده ملکی و املاک
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
کیفری و جرایم خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات ثبت اسناد و املاک
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم ارث و وصیت خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۳۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات فضای مجازی و فناوری
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم جرایم علیه اشخاص خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۵۴۰,۰۰۰ تومان
۴۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان

باسلام
با توجه به اینکه شکایت ایشان بر علیه شما یکبار رد شده امکان طرح دوباره آن وجود ندارد، شماهم می توانید تحت عناوین تهدید و توهین به استناد پیامک های ارسالی ، از ایشان شکایت کنید.

با سلام
شکایت توهین و تهدید و افترا مطرح نمایید.

وقت بخیر
در مورد تهدید و توهین شکایت کنید

در مورد تهدید و توهین شکایت کنید و در مورد بحث شهود ایشان شهود قابل جرح است

با سلام
تحت عنوان تهدید و توهین به استناد پیامک های ارسالی ، از ایشان شکایت کنید و در صورتی که بابت سرقت از شما شکایتی شد میتوانید شهود را جرح نمایید.

باسلام
اقدام به شکایت تهدید و توهین نمایید.
در صورت شکایت مجدد شهود را جرح نمایید.

امکان شکایت تهدید واحترام وجود دارد

می‌توانید شهود را جرح نمایید.

درود
با ادله مناسب شکایت فرمایید

با سلام با ادله کافی و محکمه پسند اقدام نمائید

سلام

با ارائه ادله کافی اقدام به اقامه شکایت نمایید

با سلام و عرض ادب ،بابت تهدید و توهین از آنها شکایت کنید و اگر دوباره شکایت کنند می توانید آنها را جرح کنید

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

سلام
به جرم توهین و تهدید شکایت کنید
نمی‌توانند کاری کنند ولی باید از خود دفاع کنید

با سلام
تحت عنوان تهدید و توهین به استناد پیامک های ارسالی ، از ایشان شکایت کنید و در صورتی که بابت سرقت از شما شکایتی شد میتوانید شهود را جرح نمایید موفق باشید.

سلام و درود می توانید بابت تهدید و توهین از آنها شکایت کنید و اگر دوباره شکایت کنند می توانید آنها را جرح کنید.

در صورتی که پیامک‌هایشان عنوان اتهامی توهین و افترا را داشته باشد می‌توانید علیه شان شکایت کنید همچنین در صورت طرح دعوا به استناد شهادت شهود کذب باید شهود را جرح کنید

با سلام میتوانید علیه آنها به اتهام مزاحمت تلفنی و تهدید طرح شکایت کنید

با سلام
در این‌گونه موارد نگران نباشید. چون قبلا در همان موضوع رای منع تعقیب قطعی صادر شده، دوباره نمی‌توان برای همان اتهام علیه شما شکایت مؤثری مطرح کرد؛ این وضعیت طبق ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری مشمول قاعده «اعتبار امر مختومه» است.
اگر آنان با شهادت دروغ یا تهدید پیامکی مزاحمت ایجاد کنند، می‌توانید با حفظ پیام‌ها، از طریق دادسرا بابت شهادت کذب (ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی) یا تهدید و مزاحمت (ماده ۶۶۹) از آن‌ها شکایت کنید.
بهتر است فعلا خونسرد بمانید، همه پیام‌ها را ذخیره کنید و در صورت ادامه رفتار، گزارش رسمی به پلیس فتا و دادسرا بدهید.

سلام و عرض ادب
اولا پیشنهاد میشه در مراودات با خواهرتون جنبه احتیاط رو رعایت کنید اعم از لفظی یا پیامکی...
ثانیا یامک‌هایی که خواهرزاده‌ هایتان به شما ارسال می‌کنند می‌تواند در آینده برای دفاع در پرونده مطروحه و یا حتی از جهت ایجابی جهت شکایت شما من باب تهدید و غیره مورد استفاده قرار گیرد لذا آنها را ذخیره و حفظ کنید
ثالثا پیشنهاد میشه در تماس‌های تلفنی با خواهرتان و یا در مراودات روزمره از همین بحث‌های روزمره فایل صوتی تهیه کنید تا در آینده برایتان قابل استفاده باشد
موفق و موید باشید

با درود
امکان جرح شهود میسر است

سلام با دفاع مناسب میتوانید پرونده را به نفع خود تمام کنید البته شهادت دروغ هم قابل شکایت هست

با سلام-امکان دفاع وجود دارد ولی حتما از وکیل استفاده نمائید

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم وقت بخیر
باید دفاعیات مناسب را انجام دهید

سلام
با درود و احترام. با توجه به شرح ماجرا، درک می‌کنم که در وضعیت بسیار نگران‌کننده و پراسترسی قرار گرفته‌اید. در ادامه، به تفصیل به پرسش‌های شما پاسخ می‌دهم و راهکارهای قانونی پیش رو را توضیح می‌دهم.

خلاصه وضعیت این است که با توجه به صدور قرار منع تعقیب و مختومه شدن پرونده قبلی، جای نگرانی جدی وجود ندارد، اما لازم است که هوشیار باشید و اقدامات درستی انجام دهید.

امکان شکایت مجدد و شهادت دروغ
بر اساس توضیحات شما، پرونده قبلی به دلیل نبود دلیل و مدرک با قرار منع تعقیب مختومه شده است. این به معنای آن است که دادگاه در آن مقطع، دلایل کافی برای مجرم دانستن شما پیدا نکرده است.

اعتبار امر مختومه: در نظام حقوقی ایران، یک موضوع نمی‌تواند دو بار مورد رسیدگی قرار گیرد (اصل اعتبار امر مختومه). با این حال، استثنائاتی وجود دارد. شاکی می‌تواند تحت شرایط خاصی، مانند پیدا شدن دلایل جدید، درخواست «اعاده دادرسی» کند.

شهادت خواهرزاده‌ها به عنوان "دلیل جدید": خواهر شما ممکن است ادعا کند که شهادت فرزندانش یک دلیل جدید است. اما شهادت بستگان در دادگاه با احتیاط زیادی بررسی می‌شود. قاضی موظف است شهادت آن‌ها را با توجه به احتمال وجود نفع شخصی، جانبداری یا خصومت و کینه ارزیابی کند. از آنجایی که شما پیامک‌هایی مبنی بر تهدید و کینه از سوی آن‌ها دارید، این مدارک می‌تواند به سادگی انگیزه آن‌ها برای شهادت دروغ را به دادگاه اثبات کند و اعتبار شهادتشان را از بین ببرد.

ارزش شهادت به تنهایی: شهادت، به خصوص شهادت افرادی که با طرفین دعوا خصومت دارند، به تنهایی برای اثبات جرمی مانند سرقت کافی نیست، مگر اینکه با سایر مدارک و شواهد هماهنگ باشد. با توجه به اینکه شما یک سال است آن‌ها را ندیده‌اید، اثبات دروغ بودن ادعایشان مبنی بر «شاهد بودن» کار سختی نخواهد بود.

مجازات سنگین شهادت دروغ
مهم است بدانید که شهادت دروغ در دادگاه خود یک جرم است.
بر اساس ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی، هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به حبس از سه ماه و یک روز تا دو سال و یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.
اگر شهادت دروغ موجب خسارت مالی یا جانی شود، شاهد دروغگو علاوه بر مجازات، مسئول جبران خسارت نیز خواهد بود. بنابراین، اگر خواهرزاده‌های شما چنین کاری کنند، خود را در معرض یک پرونده کیفری جدید قرار می‌دهند.

چه کار باید بکنید؟
با توجه به شرایط، اقدامات زیر را به شما توصیه می‌کنم:

حفظ آرامش و عدم واکنش احساسی: به هیچ وجه به پیامک‌های تهدیدآمیز آن‌ها پاسخ ندهید و وارد درگیری لفظی یا فیزیکی نشوید. هرگونه واکنش تند از سوی شما می‌تواند علیه خودتان استفاده شود.

جمع‌آوری مدارک: تمام پیامک‌های حاوی توهین و تهدید را نگه دارید. از صفحه پیامک‌ها اسکرین‌شات بگیرید و آن‌ها را در جایی امن ذخیره کنید. این پیامک‌ها بهترین مدرک شما برای اثبات کینه و نیت آن‌ها برای شهادت دروغ و همچنین تهدید کردن شما هستند.

طرح شکایت متقابل: شما می‌توانید با استناد به همین پیامک‌ها، علیه خواهرزاده‌های خود به دلیل تهدید، توهین و افترا شکایت کنید. با این کار، موضع خود را از حالت دفاعی به حالت تهاجمی تغییر می‌دههید و به دادگاه نشان می‌دهید که این اتهامات از روی خصومت شخصی است.

مشاوره با وکیل: اکیدا توصیه می‌شود که با یک وکیل متخصص در امور کیفری مشورت کنید. یک وکیل می‌تواند شما را در تمام مراحل راهنمایی کند، لایحه‌های لازم را تنظیم نماید و در صورت لزوم از شما در دادگاه دفاع کند. همچنین می‌تواند شما را در مورد نحوه شکایت از خواهرزاده‌هایتان راهنمایی کند.

به طور خلاصه، اگرچه آن‌ها می‌توانند دوباره شکایت کنند، اما با توجه به سابقه پرونده و وجود مدارکی که نیت خصمانه آن‌ها را اثبات می‌کند (پیامک‌ها)، احتمال موفقیتشان بسیار پایین است و شهادت دروغشان می‌تواند برای خودشان عواقب کیفری در پی داشته باشد.

به هر حال نمی‌توان مانع شکایت ایشان شد ولی امکان دفاع وجود دارد

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

با سلام
در صورت طرح شکایت امکان جرح شهود برای شما فراهم خواهد بود.

شاکی برای اثبات ادعا باید دلیل و مستندات محکمه پسند ارائه نماید . اگر صرفا شاهد معرفی کند امکان جرح شهود برای شما وجود خواهد داشت .

با سلام محضر کاربر گرامی- با توجه به صدور قرار منع تعقیب در خصوص ادعای فوق مرور زمان یکسال است یعنی اگر در عرض این یکسال دلیل جدید مطرح نمایند مجددا تحت تعقیب قرار می گیرید. علی ایحال با توجه به شرایط شما پیشنهاد می گردد از هرگونه اقدام و پاسخ شتابزده اجتناب نموده و در صورت طرح دعوا علیه شما نسبت به ارائه پیامک ها به مقام محترم قضایی اقدام نمایید.نگران نباشید انشاالله حل می شود.- موید باشید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط

۱,۸۵۳ مشاوره حقوقی تهدید تا کنون در بنیاد وکلا پاسخ داده شده
۲,۴۹۷ وکیل تهدید آماده ارائه خدمت در بنیاد وکلا