بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

چه راهکاری برای موافقت دادگاه با طلاق از طرف من پیشنهاد میکنید؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با سلام
سه سال و نیم است که عقد کرده و باکره هستم. همسرم بیکار است و دو سال است که من را بلاتکلیف رها کرده و او را ندیده ام. در اظهارنامه ای اعلام امادگی برای شروع زندگی کرده اما از طرف او پاسخی دریافت نکرده ام. تقاضای نفقه کردم و دادگاه او را محکوم به پرداخت نفقه کرده اما او نفقه ای پرداخت نکرده است. حکم جلب او را گرفته ام اما تا کنون نتوانستم او را پیدا کنم. تقاضا طلاق یک طرفه کرده ام به دلیل ترک زوجه بیش از ۶ ماه، بلاتکلیف ماندن و عدم پرداخت نفقه . حق حبسم در دادگاه گرفته ام.همسرم که تاکنون از او بیخبر بوده ام حالا شروع به مزاحمت و ابرو ریزی در محل کار خودم و خانواده و خانه فامیل کرده است و میخواهد من مهریه ام را ببخشم که من قبول نمیکنم. آیا برای ایجاد مزاحمت من میتوانم شکایت کنم؟چه راهکاری برای موافقت دادگاه با طلاق از طرف من پیشنهاد میکنید؟
از آنجایی که فعلا قصد ازدواج مجدد ندارم دلیلی بر بخشیدن مهریه صرفا بخاطر طلاق سریع ندارم
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

به دلیل ترک زندگی و عدم پرداخت نفقه با وجود محکومیت و حکم جلب، شرایط قانونی برای درخواست طلاق یک‌طرفه فراهم است و نیازی به بخشش مهریه نیست. همچنین می‌توانید بابت ایجاد مزاحمت در محل کار و زندگی، علیه او شکایت کیفری مطرح کنید.

این مسیرِ کلی به محکومیت‌های قبلی متکی است، اما شیوه اثبات ترک زندگی و جمع‌آوری ادله مزاحمت در پرونده شما نتیجه را مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان طلاق یک‌طرفه و شکایت بابت مزاحمت

با توجه به محکومیت همسر به پرداخت نفقه، صدور حکم جلب و ترک زندگی بیش از شش ماه، حق درخواست طلاق برای شما ایجاد شده است و دادگاه با استناد به این موارد می‌تواند حکم به طلاق صادر کند. بخشش مهریه صرفاً یک پیشنهاد از سوی زوج است و تا زمانی که خودتان موافقت نکنید، الزامی برای بذل آن ندارید. در خصوص رفتارهای همسرتان در محل کار و نزد آشنایان، این اقدامات جرم بوده و امکان شکایت کیفری مزاحمت وجود دارد. برای پیگیری مزاحمت می‌توانید ابتدا اظهارنامه‌ای مبنی بر توقف رفتارهای مزاحم‌آمیز ارسال کنید یا همراه با مدارک، مستقیماً شکایت خود را مطرح نمایید.

منابع: قانون مدنی، مواد ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰؛ قانون مجازات اسلامی، ماده ۶۱۹

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
پیمان پورمحمود

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۱ مشاوره موفق

با سلام کاربر گرامی

باتوجه ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و با توجه به ادعای شما درصورت (ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه) حق طلاق برای شما ایجاد شده است. و درخصوص مزاحمت در محل کار و زندگی خانواده و فامیل شما طبق ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی حق شکایت کیفری بر علیه همسرخود دارید.
موفق باشید

محمدعلی رضائی برزانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۳ مشاوره موفق

سلام و درود
در صورتی که مزاحمت همسرتان مصداق یکی از جرایم باشد میتوانید شکایت خود را همراه با دلایل مطرح کنید،
در خصوص طلاق با توجه به دادخواست طلاق باید غیبت بیش از ۶ ماه و عدم پرداخت نفقه بیش از شش ماه را اثبات کنید که در اینصورت وکالت در طلاق برای شما بوجود می آید و میتوانید طلاقتان را در دفتر طلاق با استناد به حکم دادگاه ثبت کنید.
موفق باشید.

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۱۶ مشاوره موفق

سلام
با مطالبی که بیان نمودید حق طلاق یک طرفه برای شما وجود دارد در ارتباط با مزاحمتی که ایشان برای شما ایجاد کرده اند می توانید ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر رفع مزاحمت برای ایشان ارسال کنید
در صورتی که نتیجه حاصل نشد و ترتیب اثری ندادند شکایتی بر همین مبنا علیه ایشان مطرح نمایید

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

مزاحمت جرم است لذا می توانید شکایت کنید . باتوجه عدم پرداخت نفقه و اخذ حکم جلب ، طلاق صادر میشود . بخشیدن مهریه ازطرف شوهر یک پیشنهاد بوده مهم موافقت شماست

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
با توجه به شرایطی که گفتید حق طلاق به جهت ترک کردن شما و عدم پرداخت نفقه دارید اگر شوهر شما برای تان ایجاد مزاحمت می کند می توانید شکایت کنید

چیا کهزاد ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۲۳ مشاوره موفق

به استناد مواد ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ قانون مدنی حق طلاق برای شما ایجاد گردیده است
مؤید باشید

۳۳ وکیل متخصص طلاق از طرف زن آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال