نحوه ورود او در پاسی از شب و بدون هماهنگی قبلی و روش فریبکارانه وی در ورود به خانه در جهت اخذ رضایت بدور از هرگونه عرف و بصورت نامعقول برای قاضی قابل قبول است؟
با سلام ، شخصی با بنده مشکل حقوقی دارد و به حبس و شلاق در دادگاه بدوی محکوم شده ، حال با توجه به اینکه می خواست لایحه اعتراضی برای تجدید نظر تنظیم کند ، ساعت ۱ شب به درب ساختمان محل سکونتم مراجعه کرده و به دروغ به نگهبان گفته که با هماهنگی آمدم ( فیلم دوربین موجود است ) ، به صورت نامحسوس درب واحد مراجعه کرده زنگ در را زده و وقتی از خواب بیدار شدم و درب را باز کردم به دروغ گفته که با برادرانم جهت حضور هماهنگی کرده است ، فردای آن روز از برادرانم فهمیدم که اصلا هماهنگی با آنها صورت نگرفته بود و ابراز بی اطلاعی کردند . حال که لایحه به تجدید نظر داده نوشته که برای رضایت هم اقدام کردم !!! و در خواست تعلیق مجازات داده !!! در صورتی که فقط برای انکار آمده بود و اصلا ابراز ندامت نکرد.
میخواستم بدانم که نحوه ورود او در پاسی از شب و بدون هماهنگی قبلی و روش فریبکارانه وی در ورود به خانه در جهت اخذ رضایت بدور از هرگونه عرف و بصورت نامعقول برای قاضی قابل قبول است ؟ آیا دادگاه این کارش را تایید می کند و به عملکردش جهت اخذ رضایت اکتفا می کند؟ چون اصلا بنده در مورد رضایت با او صحبت نکردم و قرار نیست به او رضایت دهم ، خواهشمندم کامل راهنمایی بفرمایید ، متشکرم