نحوه عدم اثبات عدم باکرگی دختر در عقد موقت
با سلام، با دختری که خودش عنوان کرده بود بکارت ندارد صیغه موقت کتبی بین خودمان انجام دادیم و حالا دختره بعد از چند سال شکایت کرد به زنای به عنف که رد شده و از اول گفتم صیغه موقت بودیم و دختره انکار کرده چون اون برگه کتبی پیش خودش بود و ارائه نمیداد، زنای مطاوعی با رضایت زدن با ۱۰۰ ضربه شلاق حدی و ۳ درصد ارشالبکاره.
۱. زنای مطاوعی که نباید ارشالبکاره میزدن
۲. الان دادگاه خانواده برای اثبات زوجیت موقت درخواست دادم که مدارکم اینه که دختره خودش گفته در دادگاه کیفری که باهاش میرفتم مسافرت و حتی خیلی شبها و روزها در خونش میموندم. عکس از مسافرت و حتی خونه و زن برادرم و حتی خوابیدن هم هست و حتی دوستان میتونن شهادت بدن که این خانم همیشه خونه من بوده و زندگی میکرده. حتی فیلی ازش دارم که قفل خونه رو توسط کلیدساز شکونده و اومده داخل و گفته به قفلساز ک اینجا خانه شوهرمه و کلیدساز حاضر به شهادت در دادگاه هست. آیا این مدارک میتواند اثبات صیغه موقت باشد؟
۳. اینکه چطور اثبات کنم که دختره از اول بکارت نداشته؟ چون بر اساس اینکه گفته بکارت ندارم و رابطه قبلی با نامزدم داشتم و الان هم بکارت ندارم من اومدم صیغه موقت کردم.