میتونم دوباره برم طرح دعوا کنم برای دریافت وجه التزام قراردادی؟
باسلام .
پس از دادخواست مطالبه مانده ثمن ، تاخیر تادیه و وجه التزام در رای دادگاه بدوی نوشته :"با توجه به ربوی بودن ، حکم به بطلان وجه التزام قراردادی صادر می گردد "
قاضی تجدید نظر گفت که باید یکی از این دو رو پس بگیری و ما تجدیدنظر خواهی در خصوص وجه التزام رو مسترد کردیم .
توی رای دادگاه تجدید نظر نوشته که : " با توجه به اینکه تجدید نظر خواه در قسمت خسارت قراردادی ، تجدیدنظرخواهی خود را مسترد نموده است قرار ابطال دادخواست صادر می نماید "
طرف مقابل خریدار اپارتمان بود که روز تنظیم سند نیومد و من هم گواهی عدم حضور گرفتم .
مانده ثمن و تاخیر تادیه رو گرفتم ازش .
با توجه به این قرار صادره ، یعنی من میتونم دوباره برم طرح دعوا کنم برای دریافت وجه التزام قراردادی یا الان اون حکم بطلان بدوی قطعی شده و اعتبار مختومه گرفته ؟
با تشکر .
میان وکلا اختلاف نظر وجود دارد؛ برخی معتقدند قرار ابطال دادخواست مانع طرح مجدد دعوا نیست، در حالی که دیدگاه دیگر بر این است که ابطال دادخواست تجدیدنظر موجب قطعیت حکم بطلان بدوی و ایجاد اعتبار امر مختومه میشود.