بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

منظور از ابلاغیه مذکور چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام پرونده ای داشتم که اعسار داده بودم که رد شد اعتراض دادم تجدید هم رد کرد اما در اخر رای تجدید نظر این متن نوشته شده لطفا بفرمایید به چه معناست؟ و پرونده یعنی دوباره رسیدگی میشه در دادگاه بدوی؟
لکن دادگاه بدوی درمورد تقسیط اثباتا و نفیا اظهارنظر نکرده است که مراتب یادآوری میگردد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

این عبارت به این معناست که دادگاه تجدیدنظر نقصی در رأی دادگاه بدوی دیده و پرونده برای رسیدگی و تصمیم‌گیری درباره موضوع تقسیط به دادگاه بدوی برمی‌گردد.

این یک روند عمومی برای رفع نقص دادنامه است اما اقدام بعدی به متن دقیق رأی و اظهارنظر دادگاه تجدیدنظر بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

بازگشت پرونده به بدوی برای تصمیم درباره تقسیط

دادگاه تجدیدنظر در رأی خود به دادگاه بدوی تذکر داده و نقص پرونده را اعلام کرده است. از آنجا که دادگاه بدوی درباره درخواست تقسیط شما نفیاً یا اثباتاً نظری نداده، این بخش از خواسته رسیدگی نشده باقی مانده است. در صورتی که خود دادگاه تجدیدنظر هم در این باره تصمیمی نگرفته باشد، پرونده مجدداً به دادگاه بدوی ارجاع داده می‌شود. دادگاه بدوی موظف خواهد بود این بار به موضوع تقسیط رسیدگی و درباره آن تصمیم‌گیری کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

امین احمدی
امین احمدی
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
اگر خود دادگاه تجدیدنظر در این خصوص اظهارنظر نکرده باشد پرونده جهت تصمیم در این قسمت به بدوی ارجاع می شود.

سعید قیطانی ۱۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
دادگاه تجدیدنظر نواقصی را به شعبه بدوی اعلام نموده است

عادل حزباوی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

بله باید دراینخصوص نظر دادگاه بدوی هم لحاظ شود ومی بایست ارجاع گردد

۳۲۱ وکیل متخصص دیگر قراردادها آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید