بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

فروش این دو خودرو، چه تاثیری در قبول یا عدم قبول اعسار بنده از سوی قاضی دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام
خانم بنده دو هفته پیش دادخواست مهریه داده است و هنوز چیزی به من ابلاغ نشده، بنده دو ماشین داشتم که در عرض یک هفته اخیر هر دو را فروختم، حقوق ماهیانه من بطور متوسط یک میلیون و هشتصد هزار تومان است.
فروش این دو ماشین چه تاثیری در قبول یا عدم قبول اعسار بنده از سوی قاضی محترم دارد؟
و آیا این درست است که با توجه به قیمت سکه پیش پرداخت مهریه در حال حذف شدن است؟
از زحمات شما متشکرم

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

فروش خودروها قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی‌شود، اما در صورت اطلاع قاضی می‌تواند باعث رد اعسار شما شود؛ همچنین خبر حذف پیش‌پرداخت مهریه صحت ندارد.

اینکه فروش خودروها به رد حتمی اعسار بیانجامد یا نه، به مطرح شدن سابقه مالکیت توسط همسرتان در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثر فروش خودرو بر اعسار مهریه

چون فروش خودروها قبل از ابلاغ یا صدور حکم قطعی بوده، عنوان معامله به قصد فرار از دین بر آن بار نمی‌شود. با این حال، اگر همسرتان فروش دو ماشین در روزهای اخیر را به دادگاه اعلام کند، این امر ممکن است موجب عدم پذیرش اعسار شما از سوی قاضی شود. شایعه حذف پیش‌پرداخت مهریه نیز صحت ندارد و حتی در صورت پذیرش اعسار، باید پیش‌قسط را بپردازید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
محمد مهاجری

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۲ مشاوره موفق

سلام و روز بخیر. طبق مقررات جدید، معامله به قصد فرار از دین که شامل فروش دو خودروی شما میشود، برای زمانی است که حکم قطعی صادر شده باشد که همسر شما فقط دادخواست داده اند و شامل معامله فراز از دین نمیشود. البته اگر همسر شما به قاضی بگن که شما دو خودرو داشتین و فروختین، ممکنه در عدم پذیرش اعسار شما موثر واقع بشه. در خصوص پیش پرداخت هم چنین چیزی صحت نداره.

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

فروشی که داشته اید مشکلی ندارد
خیر اگر اعسارتان هم قبول واقع شود بایستی پیش قسط را بپردازید

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

فروش این دوماشین باعث ردشدن اعسار شما می گردد

مهدیه چاپاری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

با سلام و احترام
بعد از قطعیت حکم مهریه هرگونه نقل و انتقال فرار از دین تلقی می شودممکن است با توجه به انتقالات اخیر تقاضای اعسار پذیرفته نشود

۲۶۶ وکیل متخصص اعسار از پرداخت مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال