عدم توجه به تفاوت کروکی و گزارش تصادف رانندگی، عدم پذیرش بیمه

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱ #47472382

تصادف کردم و مقصر بودم. افسر آمد و برگه‌ای به من داد که امضا کنم، در برگه نوشته شده بود: «به رانندگان ابلاغ گردید در صورت انتقال خودروها به شرکت بیمه از بازسازی و صافکاری نقاط خسارت دیده خودرو خود تا رویت کارشناس بیمه خودداری نمایند». من که هول کرده بودم، این جمله را ندیدم و فقط قسمتی را که پلیس بهم نشان داد امضا کردم. پلیس برگه را به زیان دیده تصادف داد و گفت با مدارک به بیمه بروید. من اطلاعی نداشتم که ماشینم را باید قبل از تعمیر به بیمه ببرم، ماشینم را به تعمیرگاه بردم، سپس در توضیحات مدارک بیمه معلم، مشاهده کردم که در صورت وجود کروکی نیازی به مشاهده خودروی مقصر توسط مامور بیمه نیست. وقتی به بیمه رفتیم، مسئول بیمه گفت پلیس در این برگه فقط گزارش نوشته و برای خسارت یا باید برگه کروکی ارائه بدهی یا اینکه ماشینت را دست نخورده می‌آوردی، در غیر اینصورت بیمه هزینه‌ای نخواد داد. با پلیس تماس گرفتم، ادعا داشتند که افسر به شما ابلاغ کرده بوده که تا زمان رفتن به بیمه، ماشین را تعمیر نکنید، گفتند شما حواس پرتی کردید و هیچ گونه کاری از دست ما ساخته نیست و الان دیگر نمی‌توانیم به شما برگه کروکی بدهیم.
با این شرایط، هیچ تبصره‌ای وجود ندارد که من بتوانم خسارت شخص زیان دیده را از بیمه بگیرم؟
مبلغ خسارت طبق بررسی یک صافکار حدود ۱۰ میلیون تومان شده است.

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌توانید با استناد به ادله اثبات دعوا مانند شهادت شهود و یا اگر فیلمی وجود دارد یا شاهدی وجود دارد استناد نمایید

با سلام
چنانچه فیلم یا عکسی از وضعیت خودرو در زمان حادثه تهیه شده بدان استناد کنید، اگر مورد پذیرش قرار نگیرد راه حل دیگری وجود نخواهد داشت.

سلام چنانچه عکس یا فیلمی موجود است براساس آن اقدام کنید