بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

صحبتهای خانمم تاثیری داشته که داوری را باید انتخاب کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۰

سلام دیروز در تهران دادگاه طلاق داشتم که چون محل سکونت من در یک شهر دیگه ای هست دیر تر رسیدم و زمانش گذشته بود. ایا داوری که قاضی گفته باید انتخاب کنیم به دستور قاضی بوده یا درخواست خانمم؟
اگر من خودم باشم چی؟
اگر کسی را نفرستم چی؟
چون با اینکه خانمم رابطه نامشروع داشته و بد دهنه همیشه فوحش میده و توهین میکنه نمیخوام طلاقش بدم . اگر بخوام شرایطی بزارم برای اینکه طلاقش بدم ایا مجبور میسه انجام بده یا از نظر قانون این شرایط من قابل قبوله؟
شرایط من ۱) نه مهریه و نه هیچ حق و حقوقی حتی جهیزیه اش ( البته سرجمع شاید ۵۰۰ هزار تومن ازش باقی مانده باشه ) را از من درخواست نکنه نه حالا نه بعد ۲)به مدت دو روز بیاد خونه خودمون زندگی کنه ۳)پسرم که ۵ سالشه بهم بده (چون تنها پسریه که پشت خانواده و فامیل ما حساب میشه ) دخترم ۹ سالشه با خودش ببره اما نفقه ای هم بهش نخواهم داد .

مشاهدهٔ ۴ پاسخ وکلا

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کامل‌ترین پاسخ

این پاسخ به‌صورت خودکار و بر اساس میزان جزئیات در ابتدا آمده است، نه به‌عنوان تأیید محتوای آن.

انتخاب و تعیین داور حسب دستور مقام قضایی است
در خصوص شروطی که فرمودید موضوع بستگی به توافق طرفین دارد و البته در مورد نفقه دختر ۹ ساله، پرداخت نفقه تکلیف شماست و نمیتوانید در خصوص ان مصالحه کنید

باسلام و احترام
قاضی ابتدا از طرفین میخواهد که داور معرفی کنند و اگر هرکدام معرفی نکنید یا قادر به معرفی داور واجد شرایط نباشید داور یا داورها توسط قاضی تعیین میشوند. اگر شما داور معرفی نکنید قاضی یک نفر را جهت داوری انتخاب خواهد کرد .
در خصوص رابطه ی نامشروع حتی اگر بتوانید اثبات کنید تاثیری در میزان مهریه یا دیگر حقوق زوجه ندارد. مگر که با زوجه در این خصوص به توافق برسید، اما اگر نتوانید رابطه نامشروع را اثبات کنید زوجه امکان طرح شکایت از شما به اتهام قذف یا افترا را خواهد داشت . شما نسبت به هردو فرزند خود هم تکالیفی دارید و ملزم به انجام آن هستید. صرف نظر از اینکه حضانت آنان تا هفت سالگی با مادر است ولی در هرصورت بعد از طلاق هم شما نمیتوانید از پرداخت نفقه به فرزندان خود امتناع کنید. باتوجه به اینکه زوجه فعلا همسر قانونی شما هستند میتوانید با طرح دعوای عدم تمکین ایشان را ملزم به حضور در خانه کنید ولی بعد از طلاق و انقضای مدت عده این شرط امکانپذیر نیست زیرا که شرطی نامشروع و باطل میباشد.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

تعیین داور به دستور دادگاه است خود شما نمیتوانید داور باشیداگر کسی معرفی نشود دادگاه راسا اقدام به تعیین داور مینماید .
در خصوص سایر شرایط اگر در جلسه دادگاه مطرح نمایید و زوجه بپذیرند طبق توافق رای صادر میگردد .

پرداخت نفقه تکلیف شما میباشد

پرسش حقوقی خودتان را بپرسید

پرسش خود را ثبت کنید تا وکلای بنیاد وکلا پاسخ بدهند — ثبت پرسش رایگان است. ثبت پرسش حقوقی

پربازدید در همین موضوع

بیشتر بخوانید