شکایت همسایه بابت ضرب‌وجرح عمدی واهی، امکان محکومیت با شاهد

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۶ #30041311

سلام، چند وقت پیش ما قصد گچ کاری سقف خانه‌مان را داشتیم و چند وسیله را در پاگرد قراردادیم. طبقه سومی خود نیز در پاگرد پشت‌بام کمد تهیه کرده و کل پاگرد را در اختیار گرفته ولی وسایل ما را به پایین پرت کرد و توهین کرد. همسایه طبقه یک هم قبلا بابت مشاعات محکومش کرده و حکم قطعی گرفته، ما اون روز به پلیس زنگ زدیم و آمد و گفت این قضیه لج و لجبازی هست و ایشان به پلیس گفت بنده و پسرم ایشان را کتک زده‌ایم، پلیس صورتجلسه نوشت و چیزی نگفت و حتی صورتجلسه را نخواند. برای ما ابلاغیه شورای حل اختلاف آمد در آنجا طرف با خودش برگه پزشک قانونی آورد که خراشیدگی دست و پا و شورای حل اختلاف گفت باید دیه بدین و ما زیر بار نرفتیم قرار شد پرونده را بفرستد دادسرا. می‌خواستم بدانم اگر طرف از اقوامش شاهد بیاورد محکوم به دیه می‌شویم؟ در ضمن من پرونده را پیگیری نکردم، بعد از ابلاغیه شورا من هم رفتم کلانتری و اون‌ها هم پرونده را فرستادن شورا، الان من هم پیگیری کنم یا نه؟چون عنوان شکایتی که پلیس به شورا ارجاع داده ضرب‌وشتم است در حالی که اینطور نبود، ولی هرچه اصرار می‌کنم گزارش را به من نمی‌دهند. شورا هم برگه پزشک قانونی و گزارش را نمیده!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید شهود جرح شوند تا ادعای ایشان مورد پذیرش قرارنگیرد.

سلام

امکان دفاع از خود و جرح شهود را دارید ، بهرحال شهود از ادله قانونی محسوب میشود و در صورت عدم جرح امکان اثبات ادعای واهی وجود دارد

با سلام
شهود و شهادت ایشان شرایطی دارد ، شما از اصحاب پرونده هستید لذا از طریق دادسرا پیگیری نمایید برای دسترسی به صورتجلسه .

سلام در دادسرا از خود دفاع کنید و میتوانید با جرح شهود از خودتان رفع اتهام کنید.

سلام چنانچه شهود یا شما در محل حضور نداشته اند تقاضای نقطه زنی کنید

سلام
شهادتی افراد در صورتی که از اقوام باشند هم قابل قبول می باشد اما اگر انجا حضور نداشته شما باید عدم حضور شهود را اثبات نمایید

با سلام حتما موضوع را در دادسرا پیگیری کنید. در رسیدگی کیفری هر دلیلی اعم از شهادت ، نظر پزشکی قانونی و غیره امکان اثبات هست.