بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شکایت ضرب و جرح بدون داشتن نام و مشخصات مشتکی‌عنه

پرسیده شده ۳ سال پیش ۱۴ پاسخ ثبت شده

با درود، بنده جهت خرید به یک پاساژ تجاری مراجعه کرده بودم که بی‌دلیل یکی از کسبه پاساژ تجاری به بنده فحاشی کرد و بنده با او درگیر شدم و به یکباره دیدم که چند نفر از کسبه همان پاساژ تجاری به سمت من حمله‌ور شدن و بنده چون تنها بودم نتوانستم از خودم دفاع کنم و از ناحیه صورت مورد آسیب شدیدی قرار گرفتم و نامه پزشکی قانونی گرفتم و دکتر پزشک قانونی تایید کرد که مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و طرف اصلی دعوا که به صورت بنده آسیب وارد کرد را می‌توانم از روی چهره شناسایی کنم ولی اسم و مشخصاتی از او ندارم. حال اگر شکایت کنم، با گزارش ۱۱۰ و نامه پزشک قانونی با توجه به این که مشخصاتی از طرف ندارم و فقط چهره او را به یاد دارم، می‌توانم به حق و حقوقم برسم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان ثبت شکایت علیه ضارب حتی بدون داشتن نام و مشخصات او وجود دارد و می‌توانید طرف شکایت را فرد یا افراد ناشناس معرفی کنید. با ارائه گزارش پلیس، گواهی پزشکی قانونی و بررسی دوربین‌های مداربسته پاساژ یا شهادت شهود، هویت متهم توسط مأموران انتظامی شناسایی خواهد شد.

امکان شکایت قطعی است، اما روند شناسایی متهم به مدارکی بستگی دارد که در محل حادثه به‌جا مانده باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان شکایت ضرب و جرح از متهم ناشناس

نداشتن نام و هویت ضارب مانع طرح شکایت کیفری نیست و در شکواییه می‌توانید مشتکی‌عنه را فرد ناشناس ذکر کنید. با اعلام نشانی دقیق پاساژ، مأموران انتظامی موظف به تحقیق و شناسایی فرد بر اساس چهره‌نگاری، دوربین‌های مداربسته یا شاهدان هستند. گزارش پلیس ۱۱۰ و گواهی پزشکی قانونی مدارک معتبری برای اثبات وقوع درگیری به شمار می‌روند. پس از جلب یا بررسی در محل، شناسایی نهایی شخص از طریق شما انجام خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
پویا علیزاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام نام متهمین را ناشناس بزنید و در شکواییه موضوع را توضیح داده و ادلهو امارات خود را ارایه دهید مانند فیلم دوربین مداربسته و شهود و صورتجلسه کلانتری و ...

میثم احمدی
میثم احمدی تأیید‌شده
۳ سال پیش

همیار بنیاد

۵٫۰ · ۴٬۹۸۰ مشاوره موفق

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی ایشان را ناشناس معرفی نمایید، لکن بر اساس آدرس درج شده، بعد از جلب، ایشان را شناسایی نمایید.

زهرا رحیمی لولویی
زهرا رحیمی لولویی تأیید‌شده
۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۶۲ مشاوره موفق

سلام بله میتوانید شکایت خود را مطرح کنید و متشکی عنه را ناشناس معرفی نمایید و با شاهد یا دوربین مداربسته شخص شناسایی و موضوع اثبات میگردد.

سمیه آرزه ۱ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰۸ مشاوره موفق

با سلام بله، می‌توانید شکایت کنید. با گزارش ۱۱۰، نامه پزشکی قانونی، توصیف چهره مشتکی‌عنه و درخواست بررسی دوربین‌های مداربسته، پلیس و مقام قضایی می‌توانند فرد ضارب را شناسایی و پرونده را پیگیری کنندحتی اگر نام و مشخصات او را نداشته باشید.

نمایش ۱۰ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۸۰ مشاوره موفق

سلام بله در شکایت شخص را ناشناس قید نمایید پس از آن به استناد مدارک و با مراجعه به پاساژ می توانست ایشان را معرفی نملییدد

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
بله می توانید شکایت مطرح کنید و بایستی مشتکی عنه را ناشناس ذکر نمایید. پس از مراجعه به پاساژ و انجام تحقیقات توسط ضابطین، وی شناسایی می گردد.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۱۰ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۸۷۷ مشاوره موفق

بدون داشتن نام مشتکی عنه هم می توانید شکایت کیفری نمایید.....

امیر محمد کریمی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۳ مشاوره موفق

بله میتوانید مشتکی عنه را تمامی اون اشخاص قرار دهید تا بعد از رسیدگی معلوم شود ایراد ضرب و جرح از طرق چه شخصی بوده است.

زهرا نیک زاد ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۳۴۹ مشاوره موفق

باسلام درقسمت مشتکی عنه نامعلوم درج کنیدوادرس ایشان رابنویسیددادسراآنهاراجلب میکندوازشمامیخواهدآنهاراشناسایی کنید

مهشید پیروی ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۵ · ۱۹ مشاوره موفق

باسلام
بدون داشتن نام مشتکی عنه هم می توانید شکایت کیفری نمایید. بعدا از کلانتری درخواست استعلام دوربین های مداربسته نمایید.

سعید قیطانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

سلام
منعی جهت طرح شکایت وجود ندارد

آزاده حیدری ۳ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۱٫۰ · ۸ مشاوره موفق

سلام. بله جهت شکایت نیازی به شناسایی مشتکی عنه نیست و مامورین انتظامی ملزم به تحقیقات و شناسایی متهم می باشند.

مرتضی کردی
مرتضی کردی
۳ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام بله امکان طرح شکایت وجود دارد در این خصوص وجود شاهد یا وجود دوربین مداربسته می تواند به شناسایی واثبات موضوع کمک نماید.

امید اژدا ۱۰ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

نداشتن نام مانع دعوای کیفری نیست

۲۴۴ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال