شکایت از کارفرما بابت عدم انعقاد قرارداد و عدم پرداخت حقوق

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۶ #50527424

با سلام، فرزند جانباز هستم و در یک شرکت خصوصی کار می‌کنم. می‌خواستم بدانم حالا که بعد از گذشت ۲ ماه و چند روز از سال جدید همچنان قرارداد من تمدید نشده و حقوق فروردین به صورت کمتر از حداقل دستمزد پرداخت شده است، آیا راهی برای پیگیری حقوقی در این زمینه وجود دارد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید شکایت خود را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام برای دریافت حق و حقوق خود میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید.

با سلام، پرداخت حقوق ولو به صورت کمتر از دستمزد قانونی به منزله اشتغال شما و احراز رابطه‌ کارگر و کارفرمایی است لذا اول با گفتگو و اظهارنامه و سپس با تقدیم شکایت از طریق اداره کار محل اقدام نمایند

سلام جهت احقاق حق خویش به اداره کار مراجعه فرمایید

با سلام برای دریافت حق و حقوق خویش از طریق اداره کار اقدام نمایید .

با سلام. در صورت مذاکره و عدم پرداخت از ناحیه کارفرما موضوع در صلاحیت اداره کار منطقه محل اشتغال میباشد

با سلام
بله بایستی از طریق سامانه جامع روابط کار ابتدا احراز هویت و پس از آن شکایت خود را در این رابطه علیه کارفرما مطرح نمایید.