شرایط فسخ قرارداد کاری چیست؟
با سلام.
بنده با شرکتی قرارداد ۳ماهه داشتم که پایان فروردین تموم شد و قرارداد ۱ساله امضا کردم فرستادم دفتر تهران که بعد از مهر و امضا بفرستن برام.
اما نفرستادند تا چند روز پیش که وقتی درخواست افزایش کرایه ماشین کردم (ماشین هم اجاره دادم به شرکت) که اجاره دادم مخالفت شد و گفتم پس ماشین رو نمیارم گفتند پایان قرارداد شما پایان شهریور چون ماشین جزو شروط قراردادی شما بوده (البته همچین چیزی در قرارداد بنده ذکر نشده اصلا) و قراردادی برام فرستاند دوباره که تا پایان شهریور زمان خورده ولی پس نفرستادم براشون.
حالا با استناد بر اینکه من کار انجام دادم توو این چندماه و مکاتبات اداری که داشتیم از طریق ایمیل و البته نداشتن نسخه قرارداد یکساله که برام نفرستادند، میتونم شکایت کنم و نتیجه بگیرم؟ مثلا اینکه برگردم سر کار تا پایان سال قراردادیم که میشه اردیبهشت ۱۳۹۸؟؟؟
در صورت اتمام مدت یا نداشتن نسخه قرارداد، میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید تا کارفرما ملزم به ارائه قرارداد و مشخص شدن تاریخ آن شود.
این مسیر کلی شکایت است، اما اثبات ادعای قرارداد یکساله به مدارک و مستنداتی که از سوابق کار خود ارائه میدهید بستگی دارد.