بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

دو سال ما ازدواج کردیم زوجه یکسره در قهر بوده و حتی کوچکترین ضرب و شتم نداشتیم، چطوری دفاع کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام . زوجه از بنده شکایت طلاق کرده و استشهاد سه نفر از کسایی که نمیشناسم و نزدیک به محل زندگی بنده نیس به دادگاه ارائه داده . درصورتی که دوبار رای الزام به تمکین زوجه رو از دادگاه گرفتم و رای تمکین برای ۱.۱۰.۹۸ بوده . مهریه و نفقه زوجه رو هم تا الان دادم حتی هزینه های پزشکی وقتی خانه رفته خونه پدرش. اما الان درخواست طلاق داده مبنی بر مشکلات روحی و روانی زوج! درصورتی که دو سال ما ازدواج کردیم زوجه یکسره در قهر بوده و حتی کوچکترین ضرب و شتم نداشتیم . چطوری دفاع کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

بار اثبات ادعای بیماری روحی و عسر و حرج بر عهده همسر شماست و وجود حکم محکومیت به تمکین می‌تواند ادعای ایشان را رد کند. همچنین شما حق دارید شهود ناشناس را جرح کرده و از دادگاه بخواهید مدارک پزشکی معتبر برای اثبات ادعا مطالبه کند.

این روال کلی رد دعوا بر پایه نبود مدرک است، اما اعتبار استشهاد و نظر دادگاه به نحوه دفاع شما در جلسه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

رد ادعای طلاق با حکم تمکین و جرح شهود

اثبات عسر و حرج و بیماری روحی کاملا بر عهده زوجه است و صرف ادعا یا استشهاد محلی افراد ناشناس برای صدور حکم طلاق کفایت نمی‌کند. شما می‌توانید در دادگاه شهود ایشان را جرح کنید و به احکام قطعی تمکین که قبلا صادر شده استناد نمایید، زیرا صدور حکم تمکین نشان‌دهنده نبود موانع و مشکلات روحی در زوج است. همچنین حق دارید با اعلام عدم رضایت به طلاق، از دادگاه بخواهید مدارک پزشکی معتبر ادعایی را از همسرتان مطالبه کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
حسن تقی لو

کارشناس حقوقی

با سلام خدمت شما

شما میتوانید جرح شاهد و اعتراض به حکم دادگاه نمایید و درخواست ارایه مدارک دال بر مشکلات روحی و روانی که همسرتان مدعی این امر هست را درخواست نمایید.

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۷۶ مشاوره موفق

سلام
ایشان باید بتوانند عسر و حرج خود مبنی بر مواردی مانند اعتیاد،ضرب و شتم و.... در زندگی مشترک با شما اثبات نمایند . در غیر اینصورت نمیتوانند مبادرت به طلاق نمایند.

رستم علی اکبری
رستم علی اکبری
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

شما باید با توجه به مواردی که ذکر کردید اعنوان نمایید که حق طلاق با شماست و زنتان را طلاق نمی دهید برای راهنمایی بیشتر می توانید درخواست ارزیابی حقوقی نمایید

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

وقتی زوجه به تمکین محکوم شده یعنی زوج مشکلات روحی و روانی ندارد .‌لذا دادخواست طلاق زوجه رد خواهد شد

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
احمد شهریاری ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

نیاز به دفاع ندارید اون باید ادعای خود را ثابت کنه والا دادگاه رای بر بی حقی او صادر خواهد کرد

۲۱ وکیل متخصص طلاق از طرف زن آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال