بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا اثبات محجور بودن مادرم معامله‌ای که دایی با حیله از او گرفته را باطل می‌کند؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

دایی‌ام در سال ۱۳۸۲ با فریب، از مادرم امضا گرفته و بدون آگاهی او، زمینش را به نام خود منتقل کرده است. پارسال مادرم همان زمین را به شخص دیگری فروخت و اکنون دایی ادعای مالکیت کرده و شکایت کرده است. آیا با اثبات محجور بودن مادرم در زمان معامله می‌توان آن معامله را باطل کرد و از حق مادرم دفاع کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اگر بتوانید محجور بودن مادر را در زمان انجام معامله در دادگاه ثابت کنید، امکان باطل اعلام شدن آن معامله وجود دارد.

این یک قاعده کلی است اما نتیجه پرونده شما به مدارک و شرایط اثبات وضعیت ایشان در آن سال بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان ابطال معامله با اثبات حجر در زمان انتقال

اثبات محجور بودن مادر در زمان امضای قرارداد می‌تواند منجر به فسخ و ابطال معامله توسط دادگاه شود. با این حال اثبات حجر در گذشته کار دشواری است. شما باید بتوانید از دادگاه، مدارک و اسناد معتبری مبنی بر وجود حجر در زمان انجام آن معامله ارائه دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۱۱ سال پیش
اکرم فرخ
اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۰۱۲ مشاوره موفق

در صورتیکه بتوانید محجوریت مادرتان را در زمان انتقال ملک اثبات کنید (که کاری دشوار است و باید مدارک از دادگاه مربوط به حجر در آن زمان داشته باشید ) دادگاه معامله را فسخ و باطل اعلام خواهد کرد.

موید باشید

حسن آرین پور ۱۰ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،بایستی حجر را ب اثبات برسانید

۹۶ وکیل متخصص ابطال سند رسمی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال