در حال حاضر مطلع شده ام تعدادی از افرادی که امضا و اثر انگشت زده بودند قصد حضور در دادگاه و ادای سوگند به نفع طرف مقابل بنده دارند دراین خصوص چه اقدامی می توانم انجام دهم؟
سلام و خسته نباشید
بنده درخصوص ماترک پدر مرحومم استشهاد محلی تنظیم نموده بودم که همه ی اهالی روستا و شورای اسلامی محل گواهی نموده بودند. در حال حاضر مطلع شده ام تعدادی از افرادی که امضا و اثر انگشت زده زده بودند قصد حضور در دادگاه و ادای سوگند به نفع طرف مقابل بنده دارند. دراین خصوص چه اقدامی می توانم انجام دهم؟ بسیار ممنونم
در صورتی که امضاکنندگان استشهاد قصد شهادت به نفع طرف مقابل را دارند، راهکار اصلی جرح شهود طرف مقابل در صورت نبود شرایط شهادت و همچنین استناد به سایر دلایل، مدارک و شهود خودتان است.
اینکه جرح شهود چقدر مؤثر باشد، مستقیماً به مدارک و شرایط قانونیِ همان افرادی که برای شهادت حاضر میشوند بستگی دارد.