در آخرین برخورد ظاهرا صورت ایشان کمی کبود و زخمی شده، قصد شکایت دارند، چکار کنم؟
با سلام
زن بنده طی چندین سال ازدواج مرتب به بنده فحش و ناسزا و تهمت و افترا می زند. همیشه با داد و فریاد بلند در خانه هرچه از دهنش در میاد می گوید و به سمت من حمله ور می شود در آخرین برخورد ظاهرا صورت ایشان کمی کبود و زخمی شده البته من وقتی بچه ها را به اتاق بردم تا شاهد دعوا نباشند دیدم ایشان داد میزنند و می گویند خانه و ماشین را ازت میگیرم و بیرونت میکنم و پس از تماس با پدر و مادرشان امدند و ایشان را بردند. و ظاهرا قصد شکایت دارند البته شایان ذکر است بنده فقط میخواستم هم از خودم دفاع کنم و هم ایشان را آرام کنم و اصلا نمی دانم چجوری و کی صورت ایشان به این صورت شده واینکه موضوع کبودی را بعد از خانواده ایشان متوجه شدم چون ایشان نمیگذاشند طرفش برم. لطفا راهنمایی بفرمائید تکلیف بنده چیست؟
در صورت اثبات آسیبدیدگی همسرتان، مجازات احتمالی شما پرداخت دیه یا جزای نقدی خواهد بود. در مقابل، اگر برای فحاشی، توهین و تهمتهای ایشان مدرک یا شاهدی دارید، میتوانید شکایت متقابل ثبت کنید.
این نتیجه در فرضی است که جراحت اثبات شود، اما وضعیت نهایی پرونده شما به نحوه اثبات شروع درگیری و مدرک برای دفاع بستگی دارد.