دادگاه چه حکمی خواهد داد؟
با سلام و خسته نباشید
حدود ۲۷ سال ( ۱۳۷۴/۰۳/۰۶ ) با همسرم ازدواج نموده و الآن هم در حال زندگی می کنم الآن همسرم درخواست اجرت المثل ایام زوجیت به شرح متن زیر را نموده است :
خواسته :
۱. مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت(تقاضای رسیدگی و مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک از تاریخ عقد ۱۳۷۴/۰۳/۰۶ لغایت زمان صدور حکم و اجرای آن طبق شرح) به مبلغ ۵۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۲. مطالبه خسارات دادرسی
شرح : اینجانب خواهان دعوی به موجب سند نکاحیه همسر شرعی و قانونی خوانده دعوی هستم که از زمان عقد و شروع زندگی مشترکمان در زندگی مشترک کارهائی از قبیل رسیدگی به فرزندان و انجام امور خانواده انجام داده ام که با توجه به عدم تبرعی بودن این کارها که به درخواست همسرم و در زندگی مشترک انجام داده ام اینک با تقدیم این دادخوست تقاضای رسیدگی و صدور حکم شایسته مطابق ستونن خواسته را دارم.
نکات زیر را عارضم :
۱. حقوق ماهیانه بنده حدود ۸/۵۰۰/۰۰۰ تومان می باشد. ( طبق قرار داد سالانه که دارم موجود می باشد)
۲. دارای ۲ پسر ۶ و ۱۲ ساله می باشم که هر دو به اصرار همسرم در مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام نمودندکه شهریه هر کدام حدود ۱۱/۰۰۰/۰۰۰ میلیون بدون هزینه های جانبی از قبیل ( ۱/۱۵۰/۰۰۰ هزینه سرویس ماهانه ، هزینه لباس فرم ، و هزینه کلاسهای فوق العاده ) که با احتساب آنها برای هرفرزند چیزی حدود ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ شهریه می باشد.
۳. هزینه ماهانه زندگی حدود ۶/۰۰۰/۰۰۰ الی ۷/۰۰۰/۰۰۰ تومان می باشد .
۴. حدود ۸ سال دارای مریضی MDL ( سرطان خون فاز بلاست ) می باشم که طحال و کبد من بسار بزرگ می باشد و در بیمارستان شریعتی تحت درمان هستم که هزینه بسار سر سام آوری دارد طوری که ۶۰ تا از یک نوع قرص در بازار آزاد ۱۷/۰۰۰/۰۰۰ تومان می باشد که یدلیل عرایض و مشکلات فوق الذکر قادر به تامین آن نیستم.
با این تفاصیل :
۲. بنده چکار باید بکنم؟
۳. می توانم از این موضوع خلاصی بیابم؟
۴. راه حلی قانونی که باید انجام دهم چیست؟
با تشکر
اثبات دستور شوهر و قصد دریافت دستمزد بر عهده همسر است و رویه قضایی به سادگی آن را نمیپذیرد؛ با این حال در صورت صدور حکم محکومیت، امکان ثبت دادخواست اعسار و تقسیط وجود دارد.
نتیجه نهایی دادگاه به نحوه دفاع شما و توانایی همسرتان در اثبات تبرعی نبودن خدمات بستگی دارد.