بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

توقف دستور تخلیه فوری با استناد اشتباه قاضی صلح به بند فروش ملک چگونه ممکن است؟

پرسیده شده ۲ ماه پیش ۳۱ پاسخ ثبت شده

مستأجر ملک مسکونی با ۹ سال سابقه سکونت هستم و سرپرست خانوار و مددجوی بهزیستی می‌باشم. موجر دادخواست تخلیه به دلیل انقضای مدت داد و در لایحه به تعمیرات اساسی اشاره کرد. در لایحه دفاعیه، طبق مصوبه ۱۴۰۵، تقاضای ارائه پروانه شهرداری و ارجاع به کارشناس رسمی کردم. جلسه رسیدگی بسیار کوتاه و فرمالیته برگزار شد و قاضی صلح بدون ارجاع به کارشناس، دستور تخلیه فوری صادر کرد. مشکل اصلی اینجاست که قاضی در متن دستور، اشتباهاً به «بند ۲ تبصره ۱ مصوبه ۱۴۰۵ (انتقال قطعی و رسمی ملک)» استناد کرده، در حالی که هیچ سند فروشی در پرونده وجود ندارد و موضوع فروش اصلاً مطرح نشده بود. درخواست عدول از دستور را به همان شعبه ارائه داده‌ام. سه سؤال دارم: ۱. اگر قاضی صلح درخواست عدول را نادیده بگیرد، سریع‌ترین راهکار برای توقف مأمور تخلیه چیست؟ ۲. برای ثبت دادخواست مستقل در دادگاه حقوقی و دریافت دستور موقت توقف عملیات اجرایی، با توجه به ناتوانی مالی، دقیقاً چه عنوان خواسته‌ای انتخاب شود که دستور موقت بدون پرداخت خسارت احتمالی صادر گردد؟ ۳. آیا عدم ارجاع به کارشناس علی‌رغم درخواست مستأجر و فقدان پروانه شهرداری، مصداق نقض حق دفاع است و می‌توان از آن برای توقف اجرا استفاده کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اقدامات لازم برای توقف دستور تخلیه اشتباه

اگر قاضی صلح از دستور خود عدول نکند، باید سریعاً دادخواست ابطال دستور تخلیه را همراه با درخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی در دادگاه عمومی حقوقی ثبت کرده و گواهی آن را به دایره اجرا ارائه دهید. استناد دادگاه به بند فروش در نبود سند انتقال و همچنین عدم ارجاع ادعای تعمیرات به کارشناس، ایراد اساسی به روند دادرسی و نقض حق دفاع محسوب می‌شود و مبنای تقاضای توقف است. در خصوص خسارت احتمالی دستور موقت، می‌توانید با ارائه مدارک مددجویی تقاضای معافیت به دلیل اعسار کنید، هرچند برخی وکلا پرداخت خسارت احتمالی را برای دستور موقت الزامی می‌دانند. همچنین مراجعه حضوری به رئیس دادگستری یا درخواست مهلت از مأمور اجرا از دیگر راهکارهای پیشنهادی است.

منابع: مصوبه ۱۴۰۵، ماده ۱۶ قانون مدنی، ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی مدنی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۲ ماه پیش
کاربر بنیاد وکلا

سلام محور دفاع شما این است که دستور تخلیه بر مبنای شرطی صادر شده که اساسا در پرونده وجود نداشته یعنی انتقال قطعی و رسمی ملک و در عین حال ادعای تعمیرات اساسی بدون ارائه پروانه شهرداری احراز نشده است اگر درخواست عدول پذیرفته نشد فورا در دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک دعوای اصلی را با محور احراز شمول قرارداد نسبت به مصوبه ۱۴۰۵ و ادامه رابطه استیجاری مطرح کنید و همزمان توقیف عملیات اجرایی تخلیه را بخواهید و نسخه درخواست را به اجرای احکام هم ارائه دهید در مورد کارشناسی هم صرف درخواست کارشناس به تنهایی الزام ایجاد نمیکند اما وقتی ادعای تعمیرات اساسی مبنای تخلیه است و تشخیص آن نیاز به بررسی فنی دارد بی توجهی به درخواست بررسی و نبود پروانه میتواند ایراد جدی به روند رسیدگی باشد و برای توقف اجرا مورد استناد قرار گیرد

امیر مهدی‌زاده ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۵۳ مشاوره موفق

درود بر شما؛
در فرض مذکور، استناد قاضی به بند «انتقال قطعی و رسمی ملک» بدون وجود سند انتقال رسمی، فاقد انطباق با شرط صریح مصوبه سران قوا مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۰۸ است؛ زیرا بند مزبور تحقق انتقال قطعی و رسمی را مفروض گرفته و صرف قصد فروش یا ادعای فروش، مجوز تخلیه نیست. همچنین در فرض تعمیرات اساسی، اخذ پروانه قانونی از مرجع ذی‌صلاح شرط است.

راهکار فوری، پیگیری همزمان «عدول از دستور تخلیه» نزد مرجع صادرکننده و طرح شکایت/دعوی در دادگاه صالح و تقاضای «توقیف عملیات اجرایی تخلیه» است. مطابق ماده ۵ قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶ و مواد ۱۷ و ۱۸ آیین‌نامه اجرایی آن، صرف اعتراض مانع اجرا نیست؛ لیکن چنانچه ادعای مستاجر مدلل باشد، دادگاه می‌تواند با اخذ تامین متناسب، عملیات تخلیه را متوقف کند. نظریه مشورتی شماره ۷/۱۴۰۰/۱۵۴۲ مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ نیز عدول مرجع صادرکننده از دستور تخلیه در صورت احراز اشتباه را فاقد اشکال دانسته است.

درخواست دستور موقت نیز با استناد به مواد ۳۱۰، ۳۱۶ و ۳۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی قابل طرح است؛ اما صرف اعسار مالی، الزام قانونی به سپردن «تامین خسارت احتمالی» را خودبه‌خود منتفی نمی‌کند؛ ماده ۳۱۹ اصل اخذ تامین را مقرر کرده است. بنابراین عنوان دقیق خواسته و نحوه استدلال برای احراز فوریت و بی‌اعتباری مبنای تخلیه اهمیت اساسی دارد.

نکته تعیین‌کننده این است که آیا قرارداد شما مشمول تمدید اجباری سال ۱۴۰۵ بوده، درخواست تمدید را در موعد مطرح کرده‌اید و تاریخ انقضای اجاره دقیقا چه زمانی است؛ زیرا پاسخ این سه موضوع می‌تواند مبنای حقوقی توقف فوری اجرای دستور را کاملا تغییر دهد.

حامد صادقیان مهر ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۴ مشاوره موفق

با سلام

مستند قانونی: ماده ۵ قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶ + ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی همان قانون.
اقدام فوری: مراجعه فوری به رئیس حوزه قضایی / معاونت ارجاع و اجرای احکام شورا و دادگاه صلح و اعلام «صدور دستور بر خلاف موازین به جهت فقدان ارکان شکلی و ماهوی» و هم‌زمان تقدیم لایحه اعتراض به عملیات اجرایی نزد قاضی اجرای احکام صلح با استناد به اشتباه بین موضوعی (استناد به بند انتقال ملک بدون وجود سند انتقال).
مهلت: تقاضای مهلت متعارف ۱۰ الی ۱۵ روزه بر اساس ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی جهت تخلیه/اسباب‌کشی برای خرید زمان.

عنوان دقیق خواسته اصلی:
«ابطال دستور تخلیه صادره از شعبه … به شماره دادنامه/دستور … به علت فقدان شرایط قانونی و نقض قواعد آمره قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها».
«تقاضای تمدید اجاره‌بنامه بر اساس سقف و ضوابط قانونی سال مصوب».
«صدور دستور موقت مبنی بر منع و توقف عملیات اجرایی دستور تخلیه».
راهکار عدم تودیع خسارت احتمالی:
استناد به ماده ۳۲۵ قانون آیین دادرسی مدنی مبنی بر اینکه اساس دعوا متکی به اسناد رسمی و پرونده موجود (عدم انتقال رسمی) است.
ضمیمه کردن گواهی مددجویی بهزیستی و استناد به بند «ب» تبصره ماده ۳۲۵ ق.آ.د.م و عسر و حرج شدید جهت اخذ معافیت یا تعیین خسارت احتمالی به صورت وجه التزام/التزام کتبی، یا توامان با دادخواست اعسار.

حدیث محمودی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۴۱ مشاوره موفق

مستندات قانونی این اقدامات ماده ۵ قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۷۶ و ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی همون قانونه. اقدام فوری اینه که به رئیس حوزه قضایی یا معاونت ارجاع و اجرای احکام شورا و دادگاه صلح مراجعه کنی و اعلام کنی «صدور دستور بر خلاف موازین به جهت فقدان ارکان شکلی و ماهوی» شده و هم‌زمان لایحه اعتراض به عملیات اجرایی رو نزد قاضی اجرای احکام صلح بدی با استناد به اشتباه بین موضوعی یعنی استناد به بند انتقال ملک بدون وجود سند انتقال. برای خرید زمان هم می‌تونی بر اساس ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی تقاضای مهلت متعارف ۱۰ تا ۱۵ روزه برای تخلیه و اسباب‌کشی بدی. خواسته‌های اصلی شامل ابطال دستور تخلیه صادره به علت فقدان شرایط قانونی و نقض قواعد آمره قانون ساماندهی بازار زمین مسکن و اجاره‌بها، تقاضای تمدید اجاره‌بنامه بر اساس سقف و ضوابط قانونی سال مصوب و صدور دستور موقت مبنی بر منع و توقف عملیات اجرایی دستور تخلیه است. برای اینکه خسارت احتمالی رو تودیع نکنی می‌تونی به ماده ۳۲۵ قانون آیین دادرسی مدنی استناد کنی چون اساس دعوا متکی به اسناد رسمی و پرونده موجوده و همچنین گواهی مددجویی بهزیستی رو ضمیمه کنی و به بند ب تبصره ماده ۳۲۵ و عسر و حرج شدید استناد کنی تا معافیت بگیری یا خسارت احتمالی به صورت وجه التزام یا التزام کتبی تعیین بشه یا توامان با دادخواست اعسار اقدام کنی.

نمایش ۲۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حمیدرضا قاسمی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۶۲ مشاوره موفق

۱. سریعترین راه، ارائه درخواست صدور قرار تامین خواسته یا دستور موقت به دادگاه است تا عملیات اجرایی متوقف شود.
۲. عنوان خواسته: «دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی تخلیه» با استناد به ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی مدنی انتخاب کنید و درخواست معافیت از تامین خسارت به دلیل شرایط مالی را مطرح کنید.
۳. عدم ارجاع به کارشناس و استناد به بندی که موضوعیت ندارد، نقض حق دفاع محسوب شده و می‌توان از آن برای اعتراض به رای و درخواست تجدیدنظر استفاده کرد.
۴. همچنین میتوانید درخواست تجدیدنظر را به دادگاه تجدیدنظر استان تقدیم کنید.

طیبه اصغری ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۴۹ مشاوره موفق

درود .حکم هنوز به مرحله اجرای فیزیکی نرسیده اما مامور تخلیه در راه است، باید بلافاصله با استناد به خطای فاحش در استناد به مستندات اشتباه قاضی در ذکر بند مصوبه ۱۴۰۵ که اصلا مربوط به پرونده نیست به رئیس شعبه یا رئیس دادگستری منطقه کتبا و شفاهی اعتراض کنید.
از آنجایی که احکام شورای حل اختلاف در اکثر موارد با رسیدن به مرحله اجرا، نیاز به طی کردن مراحل خاص دارند، اگر حکم قابل تجدیدنظر باشد، باید همزمان با تجدیدنظرخواهی، «تقاضای توقف اجرای حکم» را مطرح کنید.
چون قاضی در متن حکم، به موضوعی استناد کرده که در پرونده وجود ندارد (فروش ملک)، این حکم از نظر ماهوی «باطل یا قابل ابطال» است. این یعنی حکم فاقد “قطعیت صحیح” است.

امیر فراستی ۱ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۵ مشاوره موفق

سلام پیرو سوال شما، ۱) اگر دستور تخلیه اجرا نشده، فورا از همان شعبه صلح و اجرای احکام درخواست توقف عملیات اجرایی کنید و هم‌زمان اعتراض خود را به مرجع تجدیدنظر صالح اعلام کنید؛ صرف درخواست عدول، اجرا را متوقف نمی‌کند. ۲) عنوان مناسب، حسب وضعیت پرونده، «اعتراض به دستور تخلیه و درخواست صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی» است؛ اما نمی‌توان صرفا با انتخاب عنوانی خاص، معافیت از خسارت احتمالی را تضمین کرد. ۳) عدم توجه به دفاع مؤثر و دلیل مورد درخواست، خصوصا اگر احراز تعمیرات اساسی در اصل حق تخلیه مؤثر باشد، قابل ایراد است؛ ولی صرف عدم ارجاع به کارشناسی خودبه‌خود موجب توقف اجرا نمی‌شود

مجتبی نصیری نیا ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۸ مشاوره موفق

سریع‌ترین و دقیق‌ترین اقدام، تقدیم درخواست «توقیف عملیات اجرایی» به همان دادگاه صلح است، نه دستور موقت. مستند این اقدام، ماده ۱۷ آیین‌نامه اجرایی قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ است.
عنوان خواسته صحیح: دادخواست «ابطال دستور تخلیه» یا «اعتراض به دستور تخلیه» به همراه درخواست «قرار توقیف عملیات اجرایی» .
بهترین راهکار، تمرکز بر دو نقطه قوت است:
۱. اشتباه بین‌الاشتباه در استناد به مصوبه ۱۴۰۵ (موضوع فروش که اساسا در کار نبوده).
۲. تاکید بر شرایط خاص خود (سرپرست خانوار، مددجوی بهزیستی و ۹ سال سکونت) که نیازمند رسیدگی دقیق‌تر و کارشناسی است.

مصطفی فودازی ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۱۶ مشاوره موفق

با سلام
بله، به‌طور خلاصه:
اگر قاضی درخواست عدول را نپذیرد، فورا از اجرای احکام درخواست توقف عملیات تخلیه کنید و هم‌زمان در دادگاه حقوقی درخواست دستور موقت برای توقف تخلیه بدهید.
خواسته را می‌توانید به‌صورت کلی «صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی تخلیه تا تعیین تکلیف نهایی دعوا» مطرح کنید. معافیت از خسارت احتمالی خودکار نیست و به تشخیص دادگاه بستگی دارد.
اگر قاضی بدون بررسی شرط قانونی مورد استناد و بدون رسیدگی به دلایل مؤثر شما دستور داده باشد، اشتباه در مبنای قانونی و نقص رسیدگی می‌تواند از جهات مهم اعتراض و درخواست توقف اجرا باشد.

هومن زمانی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۳۹ مشاوره موفق

شما فورا نسبت به دستور تخلیه اعتراض کنید که اعتراض در دادگاه عمومی رسیدگی شود شما با توجه به اینکه مددجوی بهزیستی هستید تحت شرایطی از هزینه ی دادرسی معاف هستید ولی خسارت احتمالی دستور موقت را باید بپردازید میتوانید از مامور اجرا مهلت بخواهید در خصوص قسمت آخر پرسشتان هم باید گفت موجر باید ثابت کند مورد اجاره نیاز به تعمیر اساسی دارد و دادگاه باید پرونده را به کارشناس ارجاع دهد و نظریه وی را در رای خود لحاظ کندشما ضمن اینکه نسبت به دستور تخلیه اعتراض میکنید توقف اجرا را نیز مطالبه کنید

تهمینه جعفری زرمهری ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۸ مشاوره موفق

۱. فوری از مرجع اجرا (دادگاه صلح یا اجرای احکام) درخواست تعلیق اجرا به دلیل نقص استناد کنید و همزمان به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنید.
۲. دادخواست به خواسته «اعمال ماده ۱۶ قانون مدنی و جلوگیری از تضییع حق» با درخواست دستور موقت توقف عملیات اجرایی (بدون تامین خسارت به دلیل وضعیت معسر بودن) تنظیم کنید.
۳. بله، عدم ارجاع به کارشناس با وجود درخواست و فقدان پروانه، نقض بارز حق دفاع و مبنای اعتراض به رای و تعلیق اجراست.

الیکا فخرایی لطف آبادی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۱ مشاوره موفق

سلام. برای توقف فوری اجرا، دادخواست ابطال دستور تخلیه و توقف عملیات اجرایی را در دادگاه عمومی حقوقی ثبت و با ضمیمه مدارک بهزیستی تقاضای اعسار از خسارت احتمالی نمایید. عنوان خواسته بطلان دستور تخلیه و استرداد عین مستاجره به انضمام دستور موقت توقف اجرا است. عدم ارجاع به کارشناسی و فقدان پروانه ساختمانی نقض آشکار مقررات آمره تمدید خودکار و حق دفاع محسوب می‌شود و مبنای اصلی دادگاه برای صدور دستور موقت است.

سمانه پیرانی ۲ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۷ مشاوره موفق

۱ سریع‌ترین راهکار تقدیم دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و خسارت احتمالی همراه با درخواست دستور موقت توقف عملیات اجرایی به دادگاه عمومی حقوقی است ۲ عنوان خواسته باید ابطال دستور تخلیه و توقف عملیات اجرایی باشد و با پذیرش اعسار نیازی به تودیع خسارت نیست ۳ بله عدم ارجاع به کارشناس نقض حق دفاع است و می‌توانید در لایحه تجدیدنظر یا واخواهی به آن استناد کنید اما به تنهایی باعث توقف اجرا نمی‌شود مگر با صدور دستور موقت

شادی علی پور ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۷۲ مشاوره موفق

اگر دفاع شما بر وجود شرایط قانونی خاص برای عدم تخلیه استوار بوده و دادگاه بدون بررسی آن و با استناد به «انتقال قطعی و رسمی ملک» که اصلا در پرونده وجود ندارد دستور داده، این ایراد می‌تواند مبنای اعتراض و توقف اجرا قرار گیرد. اما صرفا استناد به ماده اشتباه با صدور رای اصلاحی قابل اصلاح است و ایرادی به ماهیت دعوا وارد نمی کند. تشخیص ضرورت ارجاع به کارشناس با دادگاه است.

سارا زینل زاده ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۵ مشاوره موفق

سلام و احترام
۱ آرای دادگاه صلح قطعی است و امکان تجدیدنظر خواهی یا عدول قاضی از دستور صادره اساسا امکانپذیر نیست .
۲دادخواست تقاضای صدور حکم بر تمدید قرارداد اجاره به استناد مصوبه دولت و صدور دستور موقت بر توقف عملیات اجرا ( با توجه به مدارک بهزیستی ، درخواست معافیت از پرداخت خسارت احتمالی نمایید )
۳ درخواست صدور دستور موقت به جهت جلوگیری از تضییع حقوق مستاجر باید باشد

ابراهیم باقریان خوزانی ۲ هفته پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۶۵ مشاوره موفق

با فرض اینکه منظور شما همان مصوبه سران قوا درباره تمدید قراردادهای اجاره در سال ۱۴۰۵ است، نکته مهم این است که صرف انقضای مدت، در صورت درخواست مستاجر، به‌تنهایی مجوز تخلیه نیست؛ یکی از استثناها برای تعمیرات اساسی، اخذ پروانه ساختمانی یا پروانه تعمیرات اساسی از مرجع ذی‌صلاح است. همچنین انتقال قطعی و رسمی ملک نیز از استثناهاست.

شهاب الدین آقاجری ۲ هفته پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

با سلام

اگر در دستور تخلیه صراحتا به انتقال قطعی و رسمی ملک استناد شده، در حالی که اساسا ملک فروخته نشده و هیچ سند انتقالی هم در پرونده وجود ندارد، این موضوع ایراد مهمی است و درخواست عدول از دستور اقدام درستی بوده است.

اگر شعبه ترتیب اثر نداد، برای توقف اجرا باید فورا موضوع را از همان مرجع صادرکننده و واحد اجرای دستور پیگیری و مدارک مربوط به اشتباه موجود در دستور را ارائه کنید. طرح یک دعوای جدید و درخواست دستور موقت هم ممکن است، اما نمی‌توان عنوانی انتخاب کرد که دادگاه الزاما بدون خسارت احتمالی دستور موقت بدهد؛ تعیین تامین و میزان آن با دادگاه است.

در مورد تعمیرات اساسی نیز صرف ادعای موجر کافی نیست. اگر موجر برای خروج از تمدید مقرر در مصوبه به تعمیرات اساسی استناد کرده، باید شرایط و مدارک لازم برای این استثنا را داشته باشد. بنابراین اگر پروانه‌ای ارائه نشده و با وجود اعتراض شما، دستور بر مبنای دیگری یعنی «فروش رسمی ملک» صادر شده، این موارد را به‌صورت مشخص در درخواست توقف و عدول مطرح کنید. عدم کارشناسی به‌تنهایی الزاما موجب بی‌اعتباری دستور نیست، ولی اگر تشخیص موضوع نیازمند بررسی فنی بوده، می‌تواند در کنار سایر ایرادات مورد استناد قرار گیرد.

مریم حاج منوچهری ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۰۶ مشاوره موفق

باسلام
سریع‌ترین اقدام این است که فورا اعتراض درخواست قانونی متناسب با نوع تصمیم و هم‌زمان درخواست توقف عملیات اجرایی را ثبت کنید و یک نسخه از آن را به اجرای احکام یا واحدی که مامور اجرای تخلیه است تحویل دهید.

نفیسه اصولی صفار ۴ هفته پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۲۱ مشاوره موفق

از اجرای احکام یا سرپرست دادگاه صلح به دلیل اشتباه محرز قاضی و شرایط بهزیستی تقاضای مهلت یک‌ماهه تخلیه کنید
دادخواست ابطال دستور تخلیه با دستور موقت توقف اجرا بدهید و با مدارک بهزیستی تقاضای معافیت از خسارت احتمالی کنید

محمدباقر سلیمانگلی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۸۵ مشاوره موفق

با سلام درصورت اشتباه میتوانید حضورا به ریس دادگستری مراجعه و موضوع را عنوان نمایید تا درصورت امکان نسبت به اصلاح رای اقدام گردد میتوانید توقف عملیات اجرایی را بخواهید و ابطال دستور اجراییه را مطرح نمایید

معصومه حیدری ۲ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۷ مشاوره موفق

درود
اگر اشتباهی صورت گرفته است شما میتوانید حضورا مراجعه نمایید تا درصورت اشتباه نسبت به اصلاح رای اقدام بشود یا اینکه توقف عملیات اجرایی را درخواست نمایید و سپس ابطال دستور اجراییه را مطرح کنید

جاوید محمدی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۹۰ مشاوره موفق

با سلام کاربر گرامی شما می‌توانید دادخواست ابطال دستور تخلیه را از دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک مورد استیجاری بخواهید همچنین همزمان دستور توقف عملیات اجرایی را نیز از دادگاه تقاضا نمایید

علیرضا مرادی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

باسلام
۱- با توجه به انقضای مدت اجاره درخواست تخلیه و صدور دستور تخلیه مطابق قانون انجام شده است البته باید شرایط شکلی اجاره نامه مبنی بر امضا دو شاهد ذیل اجاره نامه رعایت شده باشد
۱-دادگاه تکلیفی برای پذیرش درخواست کارشناسی شما ندارد
۲- اصولا بخشنامه نمی تواند ناقض قانون باشد
۳-پس از صدور دستور تخلیه از دادگاه امکان اخذ دستور موقت مبنی بر جلوگیری از دستور تخلیه وجود ندارد

فرح ناز سنگپور زنجانی ۲ ماه پیش

کارشناس حقوقی

وقت بخیر
درخواست توقف اجرائی حکم را از دایره اجرای احکام بخواهید با توجه به مصوبه ۱۴۰۵ و اینکه هنوز مستاجر همان ملک هستید / قاضی بدون ارجاع به کارشناس با توجه به درخواست آشکار مستاجر / همچنین درخواست دستور موقت عملیات اجرائی و معاف شدن ازپرداخت خسارت به دلیل اعسار (با ارائه گواهی از بهزیستی) بند غیر مرتبط با موضوع پرونده که می بایست به آن اعتراض نمودو درخواست تجدید نظر کرد

حمیدرضا مجتهدی فر ۱ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۲ مشاوره موفق

سلام، صدور دستور تخلیه بر مبنای بند «انتقال قطعی و رسمی ملک» بدون وجود سند رسمی انتقال، و نیز استناد به تعمیرات اساسی بدون پروانه قانونی، فاقد وجاهت قانونی بوده و راهکار فوری، تقدیم دادخواست ابطال و توقیف اجرا، درخواست دستور موقت (مستند به مواد ۳۱۰ و ۳۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی) همراه با تقاضای عدول از دستور و اعسار از تامین خسارت احتمالی است. موفق باشید

آزاده حاجی میرزائی ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

درود
شمامیتوانید مستند به ماده ۵ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۷۶ وماده ۱۸ آئین نامه اجرائی آن به رئیس حوزه قضائی یا احرای احکام دادگاه مراجعه نموده و تخلف قاضی مبنی برصدور دستور برخلاف موازین قانونی را اعلام کنید، وخواسته شما ابطال دستور تخلیه صادره، صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرائیوتقاضای تمدید اجاره نامه
طبق ضوابط قانونی می باشد

علیرضا حاتمی نژاد ۱ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۹ مشاوره موفق

درود با توجه توضیحات شما باید دادخواست‌ ابطال و توقف دستور تخلیه به شعبه رسیدگی کننده تقدیم و مدارک و دلایل خود را ارائه دهید

نسیم روشنفکر ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۴ مشاوره موفق

با توجه به اینکه آرا دادگاه صلح قطعی هستند.توقف عملیات اجرایی و اعاده دادرسی مطرح کنید

علیرضا زرینه پور ۲ ماه پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۶ مشاوره موفق

بادرود
درمورد انقضا مدت نیاز به دلیل نیست امکام صدور دستورتخلیه وجوودارد

زهرا فرج ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۲۶۸ مشاوره موفق

پیشنهاد میکنم از مشاوره تخصصی بهره بگیرید.

شبنم خوب جو ۲ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام. دوست عزیز انقضای مدت اجاره دستورتخلیه صادر میشه وبمحض اینکه ودیعه رو موجر به صندوق
دادکستری واریز بکنه حکم تخلیه اجرامیشود
منتهی شما میتونید باعنایت به گواهی بهزیستی مدتی برای تخلیه مهلت بخواهید

۳۴ وکیل متخصص دستور تخلیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید