بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

تصادف و درگیری فیزیکی رخ داده، لطفا راهنمایم کنید من چه کار کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام.
من راننده تاکسی هستم روز یکشنبه ساعت ۱۳ با مسافر بودم که مسافر گفت پیاده میشوم. راهنما زدم و در حال کنار رفتن ماشین هم خاموش کرد کنار خیابان ماشین پارک بود و من هم کنار ماشینها (دوبله) پارک کردم. مسافر درب باز کرد که یکدفعه یک موتوری به درب خورد و افتاد روی زمین پیاده شدم و گفتم من که کنار وایستادم بلند شد میگد این کنار است که نا غافل من زد و شروع کرد به زدن که من بیحال شدم مامور نیرو انتظامی سر رسید رفتیم کلانتری .. من با نامه کلانتری رفتم پزشک قانونی گردنم جای دستش بود. دماغم ضرب دیدگی و کوفته شده و چانه ام کمی برید شده است.
هردو وسیله ام رفته پارگینگ...
موتوری که ظاهر سالم بود که بلند شد من و زد..
موتور به داخل درب ماشین خورد کی مقصر است.
من چه کنم تا این آدم جوابی مناسب بدهم طبق قانون.
لطفا راهنمایم کنید من چه کار کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

بابت درگیری و ضرب‌وجرح می‌توانید مستقل از موضوع تصادف به دادسرا شکایت کیفری ببرید. تعیین مقصر تصادف نیز از طریق ارجاع به کارشناس تصادفات انجام می‌شود که در آن نحوه حرکت موتورسیکلت بررسی خواهد شد.

پیگیری شکایت ضرب‌وجرح مسیر مشخصی دارد اما تعیین مقصر حادثه رانندگی به جزئیات کروکی و نظر کارشناس راهنمایی‌ورانندگی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

پیگیری هم‌زمان ضرب‌وجرح و تقصیر تصادف

شما باید با گواهی پزشکی قانونی به دادسرا مراجعه کرده و شکواییه ضرب‌وجرح عمدی ثبت نمایید؛ حتی اگر در تصادف مقصر شناخته شوید، موضوع درگیری فیزیکی جداگانه رسیدگی و فرد ضارب احضار می‌شود. درباره تصادف نیز تعیین مقصر اصلی با ارجاع موضوع به کارشناس مربوطه انجام خواهد شد. طبق مقررات، عبور موتورسیکلت از کنار وسیله دیگر در یک لاین ممنوع است و کارشناس با بررسی این موارد مقصر را مشخص می‌کند.

منابع: قانون مجازات اسلامی، ماده ۶۱۴؛ آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات رانندگی

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۷۷ مشاوره موفق

سلام
شکایت خود مبنی بر ضرب و شتم را پیگیری نمایید و در خصوص بروز حادثه نیز مراتب را ارجاع امر به کارشناس مربوطه پیگیری نمایید تا مقصر اصلی شناسایی شود

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

مرجع قضایی به شکایت شما و دلایل ارائه شده رسیدگی می‌نماید و در صورتی‌که وقوع جرم را محرز بداند و انتساب آن را به متهم تشخیص دهد، با صدور احضاریه از متهم می‌خواهد که در دادسرا حاضر شود. پس از احراز هویت متهم و شرح ماوقع برای او و آنچه به‌منظور آن شکایت صورت‌گرفته است، تفهیم اتهام صورت می‌گیرد. تفهیم اتهام هم پس از تحقیق از متهم و شرح ماوقع برای او انجام می­‌شود.

هادی علوی خوشحال ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸

درود برشما
در تکمیل فرمایشات دوستان و در پاسخ سوال مقصر حادثه عرض میکنم
هیچ وسیله نقلیه موتوری حق ندارد در یک لاین از کنار وسیله نقلیه دیگری عبور کند (ایین نامه رسیدگی به تخلفات رانندگی )
با وجود این ماده حتما راننده موتورسیکلت مقصر خواهد شد .

مرضیه شیخ الاسلامی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

با سلام به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و شکواییه بدهد عنوان جرم ایراد ضرب و جرح عمدی مستند به ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
ابوذر محمدی نژاد ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۱ مشاوره موفق

به هرحال مقصر هم باشید ضرب وشتم وی جدای از این قضیه پیگیری کن محکومیت در انتظار است

۲۹۴ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال