تردد موتورسیکلت در بزرگراه بدون گواهینامه و تصادف با خودرو

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴ #03766472

سلام خسته نباشید، من دو شب پیش ساعت ۱ شب در محور اصفهان-شهرکرد، گردنه رخ با یک موتور تصادف کردم که سرعت خیلی کمی هم داشت و راننده گواهینامه نداشت. می‌خواستم ببینم موتور مجاز به تردد در بزرگراه بوده؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تردد موتورسیکلت در آزادراه ها ممنوع است و اصولا در بزرگراه ها ممنوع نیست مگر آن که راجع به بزرگراهی پلیس به صورت خاص ممنوعیتی وضع نماید مثل ممنوعیت تردد اتوبوس در جاده قدیم کاشان- قم. در مورد بزرگراه مذکور از پاسگاه پلیس راهی که در نزدیکی آن گردنه قرار دارد پرسش نمایید.

سلام ممنوع است ولی میزان تقصیر را کارشناس مربوطه مشخص می نماید

با سلام
خیر ممنوع است ، اما میزان تقصیر کارشناسی خواهد شد .

سلام
تردد موتورسیکلت در بزرگراه‌ها طبق مقررات راهنمایی و رانندگی ممنوع است.

سلام خیر مجاز نیست ولیکن میزان تقصیر با کارشناس راهور است