به نظرتون با این قسم دعوا تموم شد و رای به نفع شوهرم صادر میشه یا نه؟
سلام زوجه هستم برای استرداد جهیزیه یک سیاهه جهیزیه داشتم از سال ۷۷ که ازدواج کردم و شوهرم امضا کرده بود. و لیست دیگری با امضا شهود مبنی بر خرید یک سری وسائل آشپزخانه تهیه کردم هردو لیست به دادخواست پیوست کردم.
نهایتا شورا شهود من را قبول کردم و شوهرم چون مشکل اعصاب و روان(اسکیزوفرنی) داره هربار اظهارات متناقضی راجع به مالکیت اموال داشت. و چندین بار گفت که بخشی از این لیست جز اموال خانم است. و یه لیست هم تهیه کرده بود مبنی بر مالکیت یک سری اموال مردانه برای خودش.
نهایتا شورا گفتن که اموال زنانه و مردانه تقسیم شود ولی بعد اعضا شورا گفتن میشه که آقا قسم بخوره ولی پس از قسم خوردن اعضا شورا به من گفتن که قسم دروغ عواقب زیادی داره. به علاوه اعضای شورا به شوهرم گفتن که شما چندین بار جلوی ما حرف های متفاوت مطرح کردی و دروغ گفتی و کامل روند جلسه علیه شوهرم بود.
بیشتر وکلا معتقدند نتیجه قطعی رسیدگی قابل پیشبینی نیست، اما اصولاً وقتی دلایل و مدارک مالکیت موجود باشد، نوبت به سوگند نمیرسد. ملاک نهایی صدور رأی، مستندات ارائهشده و روند دفاعیات در جلسه است.
این یک قاعده کلی است و نتیجه پرونده به اعتبار سیاهه و نظر شورا درباره تناقضگوییها بستگی دارد.