بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

اقدام به اخذ حکم جلب کردم و اجراییه صادر شد، آیا بعد از صدور اجراییه شخص بدهکار میتونه ادعای جعل کنه؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

سلام و درود خدمت دست اندر کاران و وکلای گرامی بنیاد وکلا.
اینجانب از شخصی بیست فقره سفته یک میلیون تومانی از بابت طلبم گرفتم. ولی ایشان پول رو سر وقت نداد و بنده به اجرا گذاشتم سفته هارو. ولی ایشان در دادگاه حاضر نشد و حکم محکومیت غیابی صادر شد. الان بعد از گذشت دو ماه بنده اقدام به اخذ حکم جلب کردم و اجراییه صادر شد. حالا طرف مدعی شده که سفته ها جعل میباشد. سوال بنده اینه که ایا بعد از صدور اجراییه شخص بدهکار میتونه ادعای جعل کنه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به غیابی بودن حکم، بدهکار می‌تواند واخواهی کرده و ادعای جعل را مطرح کند که با این اقدام اجرای حکم جلب متوقف شده و دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می‌دهد.

این مسیر کلی رسیدگی به آرای غیابی است، اما سرنوشت نهایی پرونده به نحوه اثبات جعل در مرحله کارشناسی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان ادعای جعل پس از صدور اجراییه غیابی

چون رای صادرشده به صورت غیابی بوده است، محکوم‌علیه هر زمان که از آن مطلع شود حق واخواهی و اعتراض دارد. بدهکار می‌تواند هم‌زمان با اعتراض، ادعای جعل سفته‌ها را هم مطرح کند. در این صورت دادگاه برای بررسی صحت امضاها موضوع را به کارشناسی ارجاع خواهد داد. همچنین با ثبت واخواهی از سوی بدهکار، اجرای حکم جلب متوقف می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

محمدصادق اردانی
محمدصادق اردانی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
بله چون رای غیابی بوده خوانده میتونه واخواهی کنه و ادعای جعل رو مطرح کنه
اجرای حکم جلب متوقف میشه با واخواهی

رویا کرامتی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۸ مشاوره موفق

سلام. شما حکم غیابی گرفتید و محکوم علیه حکم عیابی هر زمانی که از حکم مطلع شود می تواند به حکم اعتراض کند.به همین دلیل هم هست که موقع اجرای حکم از شما تامین گرفته اند. بنابراین بله، ایشان میتواند اعتراض کند و به ادعای جعل او رسیدگی می شود

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
اگر حکم غیابی باشد محکوم علیه می تواند نسبت به آن واخواهی کنید و چنانچه مدعی جعل در اسناد باشد دادگاه با ارجاع امر به کارشناسی به آن رسیدگی می کند.

۱۶ وکیل متخصص سفته آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال