بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

استعفا کارمند پیمانی وزارت بهداشت رد غیبت

پرسیده شده ۳ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام، من یک سال و نیم کارمند پیمانی وزارت بهداشت هستم. شهریور ۱۴۰۲ استعفا دادم که موافقت نشد، دوباره استعفا دادم بعد از ۴۵ روز ریئس بیمارستان جواب استعفای من رو نداد و من هم دیگه سر کار نرفتم. حالا از تخلفات برام نامه اومده که غیبت کردم. آیا می‌تونن برام غیبت رد کنند؟ در صورتی که طبق قانون، کارمند پیمانی نیازی به جواب استعفا نداره و میتونه بعد از یک ماه سر کار نره؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

عدم حضور در محل کار بدون پذیرش استعفا ممکن است غیبت و نقض تعهد تلقی شود، اما وضعیت نهایی به متن قرارداد پیمانی و صحت مراحل استعفا بستگی دارد.

این یک قاعده کلی است و وضعیت پرونده شما به شروط تعهد خدمت در پیمان‌نامه و نحوه ثبت و ارسال استعفایتان وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

وضعیت غیبت پس از استعفای کارمند پیمانی

اگر در قرارداد پیمانی متعهد به خدمت برای مدتی مشخص شده باشید، ترک کار بدون موافقت سازمان غیبت و نقض تعهد محسوب می‌شود و ضمانت‌اجرا خواهد داشت. در عین حال، برخی وکلا معتقدند اگر مراحل استعفا صحیح طی شده باشد یا رونوشت آن به مراجع ذی‌ربط داده شده باشد، ممکن است غیبت به حساب نیاید. بنابراین تا زمان پذیرش رسمی استعفا، ترک محل خدمت با ریسک ثبت تخلف غیبت همراه است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۳ سال پیش
سکینه چهره خند

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۴۲ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب

بستگی به مفاد پیمان نامه (قرارداد خدمت پیمانی) شما دارد؛

درصورتیکه طبق مفاد پیمان متعهد و ملزم به خدمت تا موعد زمانی مشخصی بوده اید (مثلا تعهد خدمت ۵ ساله داشته اید) که عموما ضمانت اجرای عدم انجام خدمت به آن مدت معهود و مورد تعهد، الزام به جبران کلیه هزینه های انجام گرفته توسط سازمان در تربیت حرفه ای و برگزازی کلاس های آموزشی ضمن خدمت و هزینه های آموزش مهارتی و غیره است که بعنوان کارمند آن سازمان طی نموده اید، طبیعتا غیبت و استنکاف از کار بدون پذیرش استعفا و موافقت بالاترین مقام سازمان با آن، غیبت و نقض تعهدات قراردادی به انجام خدمت تا موعد مشخص محسوب شده و برای شما ضمانت اجرایی خواهد داشت.

رضا گلریز
رضا گلریز
۳ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۱٬۱۷۲ مشاوره موفق

سلام چنانچه رونوشت استعفا به شورای صنفی یا نماینده داده شده باشد غیبت محسوب نخواهد شد

محمدرضا توکلی ۵ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۰۵۲ مشاوره موفق

با سلام چنانچه استعفاء به صورت صحیح انجام شده باشد، غیبت محسوب نمی شود

علیرضا زرینه پور ۳ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۵ مشاوره موفق

بادرود
غیبت محسوب می شو د

۷۶ وکیل متخصص اداره کار آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید