بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ارزش اعتبار شهادت شاهد علیه معرف شاهد چقدره؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۲۰ پاسخ ثبت شده

سلام
اگر کسی رو به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنیم و شخص تعرفه شده علیه خودمون شهادت بدهد ارزش اون شهادت پیش قاضی پرونده از وقتی که همان شاهد را طرف مقابل معرفی کرده باشد بیشتر است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

ارزش و پذیرش شهادت شاهد در هر صورت کاملاً به تشخیص مقام قضایی و تطابق آن با واقعیت بستگی دارد، اما برخی وکلا معتقدند از آنجا که شاهد را خودتان معرفی کرده‌اید، به دلیل پذیرش ضمنی صلاحیت او، رد کردن و جرح شهادتش در عمل دشوارتر است.

اینکه شهادت علیه شما اثر قطعی بگذارد یا نه، به محتوای پرونده و دلایل دیگری که در دست دارید وابسته است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اعتبار شهادت شاهدِ معرفی‌شده علیه خود

تشخیص اعتبار شهادت شاهد در نهایت بر عهده قاضی پرونده است تا با توجه به شرایط، واقعیت را کشف کند. با این حال، اگر شاهدی که خودتان معرفی کرده‌اید علیه شما شهادت دهد، عرفاً تأثیر نامطلوب بیشتری دارد زیرا صلاحیت او را از قبل پذیرفته‌اید و جرح او ساده نیست. برای مقابله با چنین شهادتی باید از طریق اسناد، مدارک، یا سایر دلایل موجود در پرونده بی اعتباری اظهارات او را به دادگاه نشان دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
محمدعلی رضائی برزانی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۳ مشاوره موفق

عرفا ارزش قضائی بیشتری دارد و مبنای این ارزش بیشتر هم اینست که وقتی شاهدی را معرفی میکنیم شرایط شهادت را در وی به صورت ضمنی تائید میکنیم و ضمنا چون از طرف خود ما این معرفی صورت گرفته است هیچ جهت جرحی هم به اون نمیتونیم وارد کنیم، مگر اینکه با ادله ی دیگری همچون شاهد دیگر و یا سند و دلیل دیگر بی اعتباری اون اظهارات شاهد را مخدوش کنیم.

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۴۲۵ مشاوره موفق

سلام
به عنوان دلیل،دررتبه دوم اعتبار قانونی وپس از سند را دارا می‌باشد.بنابراین درصورت اعتبار شاهد که بایستی شرایط خاصی داشته باشد وگرنه قابل ایراد خواهد بود(درقالب پیامک امکان ارائه این شرایط به جهت زوایای حقوقی متعددی که درمورد شهادت در قانون مقرر گردیده و درنظر مقام محترم قضائی نیز حائز اهمیت ویژه میباشد،مقدور نیست)، شهادت جایگاه ویژه و شرایط خاصی داردکه ارزش و اهمیت آن بستگی به موضوع مورد شهادت،شخص شاهد و شرایط شهادت،ارتباط شهادت با موضوع و...،درنهایت توسط مقام محترم قضائی تعیین میگردد.النهایه توصیه میشود چنانچه موضوع مورد سوال برای شما حائز اهمیت است ،دراولین فرصت مقتضی مبادرت به برقراری تماس و اخذ مشاوره حقوقی نموده تابابررسی دقیق موضوع مورد سوال ،راهکارصحیح و منطبق با قوانین به شما ارائه گردد.

امیر مهدی‌زاده ۱ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۵۳ مشاوره موفق

درود بر شما ؛
طبق قانون،شهادت به عنوان دلیل،دررتبه دوم اعتبار قانونی وپس از سند را دارا می‌باشد.بنابراین درصورت اعتبار شاهد که بایستی شرایط خاصی داشته باشد وگرنه قابل ایراد خواهد بود(درقالب پیامک امکان ارائه این شرایط به جهت زوایای حقوقی متعددی که درمورد شهادت در قانون مقرر گردیده و درنظر مقام محترم قضائی نیز حائز اهمیت ویژه میباشد،مقدور نیست)، شهادت جایگاه ویژه و شرایط خاصی داردکه ارزش و اهمیت آن بستگی به موضوع مورد شهادت،شخص شاهد و شرایط شهادت،ارتباط شهادت با موضوع و...،درنهایت توسط مقام محترم قضائی تعیین میگردد.النهایه توصیه میشود چنانچه موضوع مورد سوال برای شما حائز اهمیت است ،دراولین فرصت مقتضی مبادرت به برقراری تماس و اخذ مشاوره حقوقی نموده تابابررسی دقیق موضوع مورد سوال ،راهکارصحیح و منطبق با قوانین به شما ارائه گردد.
موفق باشید.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۳۸۰ مشاوره موفق

سلام
اعتبار شهادت شاهد بستگی به نظر مقام قضایی دارد و اگر مقرون به واقع بوده و با شرایط همخوانی داشته باشد ممکن است مورد توجه قاضی قرار گیرد

نمایش ۱۶ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
فائزه احمدی
فائزه احمدی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۴۶۲ مشاوره موفق

باسلام خیر صرف چنین موردی نمیتوان موجب پذیرش شهادت وارزش آن گردد

آمنه جیده
آمنه جیده
۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹ مشاوره موفق

با سلام
چنانچه شما شاهدی معرفی نمایید ولی شاهد به جای آنکه به نفع شما شهادت دهد بر علیه شما شهادت دهد می‌تواند به ضرر شما باشد.

حسین حاجی زاده ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۸۰۵ مشاوره موفق

باسلام تشخیص اینکه شهادت معتبر است یا خیر بر عهده مرجع محترم قضایی است 

محسن نریمانی ده نوی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۹۴ مشاوره موفق

پذیرش این نوع شهادت بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد ....

اعلا قدیمی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۵٫۰ · ۵۶ مشاوره موفق

سلام
موضوع ارزش نسیت با استفاده از اظهارات موجود در پرونده قاضی در صدد کشف واقعیت است

گل نوش ملکی
گل نوش ملکی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳۶۲ مشاوره موفق

پذیرش اعتبار شهادت شهود با مقام قضایی خواهد بود

آسیه فتاحی امیردهی ۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۳۴۷ مشاوره موفق

بسته به نظر قاضی پرونده دارد

علی تقوی
علی تقوی
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۳۵۷ مشاوره موفق

باسلام اعتبار شهادت شهود با قاضی است

سعید قیطانی ۳ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۷۵۶ مشاوره موفق

درود
اعتبار شهود را قاضی تشخیص می دهد

حسین مظاهری تهرانی ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
به نظر مقام قضایی بستگی دارد.

حسن آرین پور ۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام و عرض ادب ،اعتبار شهود ب تشخیص قاضی است

سهیلا دارم ۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۲۰ مشاوره موفق

درود بر شما
به نظر مقام رسیدگی کننده بستگی دارد.

جعفر نوروزی
جعفر نوروزی
۱ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۵۲ مشاوره موفق

سلام،اعتبار شهود را قاضی تشخیص می دهد

یگانه فرج نژاد ۴ سال پیش

کارشناس حقوقی

با سلام. تشخیص اعتبار شاهد و شهادتش با قاضی هست و به معرف مربوط نمیشه.

سپیده حق پرست ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۲ مشاوره موفق

با احترام پذیرش شهادت شاهد به نظر مقام رسیدگی کننده می باشد

فرشته نوری ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۱۶ مشاوره موفق

با سلام،بستگی به نظر قاضی دارد.

۱۵۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید