آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
با سلام
اجرای احکام خانواده اصفهان می گوید که دیگر مانند قبل مستثنیات دین و شان فرد مطرح نیست و به عنوان مثال در یک مورد آپارتمانی را که در شان زوج بوده را بابت مهریه دستور فروش داده و گفته اند که 200 میلیون تومان را به زوج بدهند و مابقی (170 میلیون تومان) را بابت مهریه به زوجه. در صورتی که زوج با 200 میلیون تومان فقط در حاشیه اصفهان می تواند منزلی را تهیه نماید. قاضی استدلال می کند که چون در قانون جدید شان فرد در حالت اعسار مهم است معمولا تا 200 میلیون تومان را مستثنیات دین به حساب می آورند.
آیا چنین روالی در کل کشور مطرح است و یا فقط نظر قاضی فوق این گونه است؟ آیا در دادگاه تجدید نظر ممکن است رای تغییر کند و یا آنچه قاضی گفته به صورت روال در آمده است؟
با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. مستثنیات دین در قانون به تصریح بیان گردیده و تشخیص مستثنیات دین مبنی بر تطبیق اموال و دارایی مدیون و اینکه در حد شان و مقام زوج هست، بر عهده قاضی پرونده بوده، بطوریکه قانون این اجازه و اختیار تشخیص را به مقام قاضی داده است.. هر چند که در اینخصوص اختلاف عقیده و سلیقه نیز در بین قضات وحود دارد..
موفق باشید..
به نظر بنده قانون نباید دست قاضی را به این حد بازگذارد . و باید یک رویه واحدی وجود داشته باشد. تا شاهد اختلافات بسیاری در این موضوع بین دادگاه ها نباشیم.
سلام مستثنیات دین در قانون مشخص گردیده و تشخیص مقدار و وضعیت اینکه در حد شان و غیره است با دادگاه رسیدگی کننده است که قطعا در این حدود اختلافاتی نیز بین محاکم قابل تصور خواهد بود.