بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
وکیل آماده مشاوره
همین الان

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا پس از قطعی‌شدن حکم طلاق می‌توان اقساط مهریه را در اعادهٔ دادرسی مطرح کرد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۹۸

آیا امکان طرح قسط مهریه (نیم سکه) که سررسید آن قبل از قطعی‌شدن حکم بوده، در اعادهٔ دادرسی طلاق از طرف مرد وجود دارد؟ آیا پس از قطعی‌شدن حکم طلاق نیز می‌توان درخواست اعادهٔ دادرسی داد و در آن موضوع اقساط مهریه را مطرح کرد؟

مشاهدهٔ ۳۲ پاسخ وکلا

پاسخ خودکار هوش مصنوعی

تولیدشده با هوش مصنوعی بنیاد وکلا — پاسخ وکیل نیست

این متن را هوش مصنوعی نوشته است و ممکن است دقیق یا کامل نباشد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامهٔ همین صفحه آمده است.

اعادهٔ دادرسی یک طریق فوق‌العادهٔ شکایت از احکام است و جهات آن در قانون آیین دادرسی مدنی به‌صورت محدود و حصری احصا شده‌اند؛ صرف وجود قسط سررسیدشدهٔ مهریه از جهات قانونی اعادهٔ دادرسی محسوب نمی‌شود و نمی‌توان به همین دلیل درخواست اعادهٔ دادرسی داد.

طبق مادهٔ ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی، جهاتی مانند مغایرت دو حکم، کذب بودن مدرک، اقرار طرف مقابل پس از صدور حکم و مواردی از این قبیل می‌توانند مبنای اعادهٔ دادرسی باشند، نه مطالبهٔ یک قسط مهریه.

برای وصول قسط سررسیدشدهٔ مهریه، مسیر صحیح طرح دعوای مستقل مطالبهٔ مهریه در دادگاه خانواده است، نه اعادهٔ دادرسی در پروندهٔ طلاق؛ این دعوا پس از قطعی‌شدن حکم طلاق هم قابل طرح است.

۳۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کامل‌ترین پاسخ

این پاسخ به‌صورت خودکار و بر اساس میزان جزئیات در ابتدا آمده است، نه به‌عنوان تأیید محتوای آن.

اعاده دادرسی یکی از روش فوق العاده اعتراض به آرا می باشد که بایدبه استناد ماده۴۲۶ قانون ایین دادرسی مدنی ،یکی از موارد وجود داشته باشد وگرنه اعتراض شما رد خواهد شد.

نسبت به احکامی که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود:
۱- موضوع حکم مورد ادعای خواهان نبوده باشد.
۲- حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳- وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آن که سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵- طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به‌کار برده که در حکم دادگاه موثر بوده است.
۶- حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن آن‌ها ثابت شده باشد.
۷- پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است.
اگر توان پرداخت قسط را ندارید، باید دادخواست تعدیل مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۹۵۰,۰۰۰ تومان
۷۹۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم ملکی و املاک بانکی و مطالبات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۸۰,۰۰۰ تومان
۶۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۷۸۰,۰۰۰ تومان
۶۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۹۵۰,۰۰۰ تومان
۷۹۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک خانواده کیفری و جرایم دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ارث و وصیت ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شرکت و کسب‌وکار ملکی و املاک خانواده داوری و حل اختلاف قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۸۰,۰۰۰ تومان
۶۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۳۰,۰۰۰ تومان
۶۸۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک خانواده ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات ارث و وصیت
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
خانواده ملکی و املاک کیفری و جرایم ثبت احوال و هویت فضای مجازی و فناوری
شروع قیمت از
۵۴۰,۰۰۰ تومان
۴۵۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک ارث و وصیت خانواده کیفری و جرایم شرکت و کسب‌وکار
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۶۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک بانکی و مطالبات کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خانواده
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
خانواده بانکی و مطالبات قرارداد و تعهدات ملکی و املاک کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات ملکی و املاک خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۱۰,۰۰۰ تومان
۵۸۹,۰۰۰ تومان
بانکی و مطالبات جرایم علیه اشخاص خودرو و حمل‌ونقل خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۵۴۰,۰۰۰ تومان
۴۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خانواده
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۳۹۹,۰۰۰ تومان

پرونده‌ی شما جزئیات خودش را دارد؛ با یک وکیل مهریه صحبت کنید

پاسخ‌های این صفحه کلی هستند و برای آشنایی نوشته شده‌اند. ۳٬۰۴۹ وکیل با تخصص در این حوزه در بنیاد وکلا عضو هستند.

  • نوع و مدت مشاوره را خودتان انتخاب می‌کنید
  • هزینه را پیش از پرداخت می‌بینید
  • هزینهٔ تماس روی شما نیست

ثبت‌نام لازم نیست؛ فقط شمارهٔ موبایل، آن هم فقط برای همین مشاوره.

اعاده دادرسی طلاق پس از قطعیت امکان‌پذیر است
اعاده دادرسی یکی از طرق فوقالعاده اعتراض به آرای قطعی است و در دعاوی خانواده از جمله طلاق قابل طرح می‌باشد. مهلت درخواست برای اشخاص مقیم ایران ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای قطعی است. شرط اصلی: وجود یکی از جهات قانونی (ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی از جمله جهات قابل استناد: کشف مدارک جدید، عدم صلاحیت دادگاه، تضاد مفاد رای، یا صدور حکم بیش از خواسته. صرفا سررسید شدن قسط قبل از قطعیت، به‌تنهایی از جهات قانونی اعاده دادرسی محسوب نمی‌شود.تکلیف اقساط سررسیدشده قبل از قطعیت
چنانچه رای دادگاه نسبت به اصل مهریه یا نحوه تقسیط قطعی شده باشد، دادگاه مکلف به رعایت آن است. برای تغییر در اقساط، مسیر مناسب دادخواست اعسار و تقسیط مجدد (نه اعاده دادرسی) است که باید در دادگاه صادرکننده رای بدوی مطرح شود.

صرف سررسید شدن یک قسط از مهریه، به‌هیچ‌وجه از مصادیق جهات قانونی اعاده دادرسی نمی باشد. اعاده دادرسی صرفا نسبت به احکام قطعی و در حدود جهات حصری مقرر در قانون قابل استماع بوده و امکان توسعه آن به موضوعاتی نظیر تقسیط محکوم‌به وجود ندارد.

در فرضی که حکم طلاق در مرحله رسیدگی یا اجرا قرار داشته باشد، طریق صحیح و قانونی جهت تعدیل یا تعیین نحوه پرداخت مهریه، طرح دادخواست اعسار از پرداخت محکوم‌به و تقاضای تقسیط آن وفق مقررات قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی می‌باشد.

موضوع تقسیط مهریه اصولا از شمول این نهاد خارج بوده و باید از طریق مستقل اعسار و تقسیط مورد رسیدگی قرار گیرد.

پیرو سوال شما، صرف اینکه موعد پرداخت نیم‌سکه قبل از قطعی‌شدن حکم طلاق بوده، مجوز اعاده دادرسی نیست؛ اعاده دادرسی فقط در جهات محدود ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی پذیرفته می‌شود و نمی‌توان صرفا برای اضافه‌کردن یا اصلاح نحوه پرداخت مهریه از آن استفاده کرد. اگر هنوز پرونده طلاق در جریان است، راه درست این است که اعسار و تقسیط مهریه را همان‌جا مطرح کنید و حتی طبق نظریه مشورتی، زوج می‌تواند در جریان رسیدگی به طلاق دادخواست اعسار و تقسیط حقوق مالی زوجه را به همان دادگاه بدهد. پس از قطعی‌شدن حکم طلاق نیز اصل تقسیط مهریه از بین نمی‌رود، اما مسیر آن دادخواست اعسار/تقسیط در مرجع صالح است، نه اعاده دادرسی؛ حتی پس از ثبت طلاق نیز اقساط مقرر قابل اجرا هستند

سررسید شدن اقساط مهریه به هیچ عنوان از جهات حصری اعاده دادرسی (موضوع ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری یا ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی) محسوب نمی‌شود و نمی‌توان از این نهاد برای تغییر در نحوه پرداخت مهریه استفاده کرد.
همان‌طور که اشاره کردید، مسیر قانونی برای تعدیل یا تغییر در نحوه پرداخت محکوم‌به، صرفا از طریق تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط طابق با «قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی» امکان‌پذیر است.
در فرآیند اجرای احکام، اگر شرایط مالی محکوم‌علیه تغییر کرده باشد (به‌ویژه در پرونده‌های مهریه)، او می‌تواند به استناد تغییر در وضعیت معیشتی یا مالی خود، دادخواست تعدیل اقساط را به دادگاه صادرکننده حکم اعسار تقدیم نماید. اعاده دادرسی ابزاری برای نقض حکم قطعی به دلیل ایرادات شکلی یا ماهوی بنیادین و مشخص در قانون است و نباید با دعاوی ناشی از شرایط اجرای حکم، مانند اعسار و تقسیط، خلط شود.

نمایش ۲۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های کوتاه

باسلام
بله، پس از قطعی‌شدن حکم طلاق اصولا امکان اعاده دادرسی وجود دارد؛ اما نکته مهم این است که نمی‌توان صرفا برای مطرح‌کردن یا تغییر قسط مهریه، اعاده دادرسی خواست.
طبق ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی، اعاده دادرسی فقط در جهات مشخص قانونی امکان‌پذیر است؛ مثل تضاد در مفاد حکم، صدور حکم بیش از خواسته، حیله و تقلب مؤثر، یا کشف اسناد مکتوم.

اعاده دادرسی طریق فوق‌العاده اعتراض به حکم قطعی و فقط در جهات قانونی ماده ۴۲۶ آیین دادرسی مدنی است؛ نمی‌توان صرفا برای مطرح‌کردن اقساط مهریه از آن استفاده کرد.
اگر درباره اقساط یا نحوه پرداخت مهریه تصمیم مستقلی لازم است، اصولا باید از طریق دعوای/درخواست قانونی مربوط به همان موضوع اقدام شود، نه اعاده دادرسی طلاق.بهتر است دادخواست تعدیل اقساط مهریه مطرح نمایید

اعاده دادرسی طلاق و موضوع اقساط مهریه دو مسئله جدا هستند.
اگر حکم طلاق قطعی شده باشد، اعاده دادرسی فقط در صورت وجود جهات قانونی اعاده دادرسی امکان‌پذیر است و نمی‌توان صرفا برای تغییر نحوه پرداخت مهریه از آن استفاده کرد.
اگر درباره قسط سررسیدشده مهریه اختلاف دارید، اصولا باید در پرونده اجرای حکم و حسب مورد دعوای اعسار/تقسیط یا تعدیل اقساط پیگیری شود، نه از طریق اعاده دادرسی طلاق.

اعاده دادرسی صرفا به احکام قطعی اختصاص دارد و در حدود جهات حصری مقرر در قانون قابل استماع هست و با توجه به سر رسیدن قسط مهریه ، از جهات اعاده دادرسی محسوب نمیشود و موضوع تقسیط مهریه اصولا از شمول این نهاد خارج است و باید بصورت جداگانه دادخواست اعسار و تعدیل و تقسیط مطرح کنید.

اعاده دادرسی تنها پس از قطعیت حکم و با وجود جهات ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی ممکن است و اقساط سررسیدشده مهریه جهت اعاده دادرسی محسوب نمی‌شود، بلکه نیازمند دادخواست تعدیل یا اعسار است.

و درود
با توجه به اینکه اعاده دادرسی روش فوق العاده شکایت است نیاز به وجود جهات اعاده دادرسی در شکایت و ارائه دادخواست اعاده می باشد که در مورد شما این جهات وجود ندارد.

این مورد مجوزی برای اعاده دادرسی نیست . اعاده ی دادرسی وقتی طرح می‌شودکه جهات ماده ی ۴۲۶ حادث شود
شما در این مورد میتونی اعسار و تقسیط مهریه رو با استناد با اوضاع و شرایط مالی خودتون اقامه کنید.
صرف اینکه موعد پرداخت قبل از قطعی شدن حکم طلاق بوده مجوزی برای طرح اعاده ی دادرسی توسط شما نیست پیروز باشید

جهات اعاده دادرسی مانند تعارض دو حکم و یا کشف دلایل جدید تماما در ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی ذکر شده است. اگر قصد دارید تا درخواست تقسیط مهریه بدهید در همان دعوای مهریه طرح کنید و یا دادخواست جداگانه ای برای اعسار و تقسیط مهر بدهید.

اگر منظور این است که قسط مهریه در زمان رسیدگی بدوی سررسید شده ولی رای هنوز قطعی نشده، صرف سررسید شدن قسط، به‌تنهایی از جهات اعاده دادرسی نیست و نمی‌توان صرفا برای طرح یا محاسبه آن، اعاده دادرسی خواست؛ اعاده دادرسی فقط در جهات احصاشده ماده ۴۲۶ امکان‌پذیر است. بعد از قطعی شدن حکم نیز اصل امکان اعاده دادرسی وجود دارد، اما باید یکی از جهات قانونی اعاده دادرسی وجود داشته باشد و نمی‌توان موضوع جدیدی مثل اقساط سررسیدشده مهریه را صرفا به این دلیل وارد اعاده دادرسی کرد؛ این موضوع اصولا باید از طریق اجرای حکم و حسب مورد مطالبه قسط سررسیدشده پیگیری شود. همچنین در اعاده دادرسی فقط جهتی رسیدگی می‌شود که در دادخواست ذکر شده است.

خیر
با توجه به اظهارات شما ، اگر حکم طلاق صادر و صیغه طلاق جاری شده باشد در صورت درخواست اعاده دادرسی اصولا نتیجه نخواهید گرفت مگر در موارد خاص و بطلان طلاق به دلیل موارد شرعی و قانونی
صرف سررسید قسط مهریه نمی تواند از جهات اعاده دادرسی و بطلان طلاق باشد

بله، پس از قطعی‌شدن حکم طلاق هم امکان اعاده دادرسی وجود دارد، اما فقط در صورت وجود یکی از جهات قانونی اعاده دادرسی.
صرف موضوع تقسیط نیم‌سکه مهریه معمولا دلیل اعاده دادرسی نیست؛ برای آن بهتر است دادخواست اعسار و تقسیط مهریه بدهید.

خیر، اعاده دادرسی صرفا برای اعتراض به حکم قطعی طلاق است و طرح ایراد پیرامون اقساط مهریه (که موضوعی جداگانه و مالی است) در آن راه ندارد؛ مگر آنکه این اقساط به‌عنوان شرط ضمن عقد یا جزء مستندات رای طلاق مطرح شده باشد.

بله، اگر حکم طلاق قطعی شده باشد، صرف اینکه سررسید یک قسط مهریه قبل از قطعیت حکم بوده، به‌تنهایی جهت اعاده دادرسی نیست؛ اعاده فقط بر جهات حصری ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی ممکن است. 
اگر قسط نیم‌سکه در همان رای طلاق تعیین شده ولی نحوه پرداخت آن اشتباه یا مبهم است، راهکار معمول، درخواست اصلاح/رفع ابهام یا پیگیری در اجرای احکام است، نه اعاده دادرسی.
اگر تقسیط مهریه قبلا قطعی شده باشد، پس از طلاق نیز اقساط طبق همان حکم قابل مطالبه‌اند و عدم پرداخت قسط معوق می‌تواند آثار اجرایی داشته باشد. 
نکته مهم: اعسار و تقسیط مهریه را می‌توان در جریان رسیدگی به طلاق نیز از همان دادگاه درخواست کرد. 

موضوع تقسیط مهریه ربطی به اعاده دادرسی که از موارد فوق العاده شکایت از احکام قطعی است و موارد آن در قانون احصاء‌ شده ندارد.

صرف اینکه قسط مهریه سر رسید شده است از جهات قانونی اعاده دادرسی نیست و نمیتوان به این دلیل اعاده دادرسی نمود

بنظر از مصادیق اعاده دادرسی نمی باشد. نسبت به حکم طلاق نی توان اعاده دادرسی داد اما در دعوای طلاق به اقساط مهریه رسیدگی نمی شود.

مهریه امر کاملا مجزایی از طلاق است و این دو ربطی به هم ندارند. پرسش مطرح شده بسیار نامفهوم است

هدف شما دریافت مهریه هست یا نقض رای
اگر نقض رای باشد اعاده دادرسی در این مورد راه ندارد
ول اگر دریافت مهریه است باید دعوای مستقل مطالبه مهریه ثبت کنید
یا اگر بابت مهریه رای دارین به واحد اجرای احکام مراجعه کنید که ابلاغی جهت پرداخت اقساط برای مخاطب ارسال کند با وقت محدود در صورت عدم پرداخت برای جلب اقدام کنید

اساسا موضوع طلاق با مهریه متفاوت است و اعاده دادرسی از طرف فوق العاده اعتراض به رای است و فقط با یکی از دلایل احصا شده در قانون ، امکان پذیرش اعاده دادرسی وجود دارد که در پرونده های طلاق ، پذیرش اعاده دادرسی نادر است و در صورت قطعیت حکم طلاق و اجرای صیغه طلاق ، عملا اعاده دادرسی بی تاثیر است

اعاده دادرسی یکی از روشهای فوق العاده اعتراض به آرا قطعی است اما موارد استناد به آن منطبق با ماده۴۲۶ قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب درامورمدنی احصا شده ومنحصر به همان موارداست .چنانچه زوج تمکن پرداخت اقساط مهریه راندارد بایستی دادخواست تعدیل اقساط مهریه مطرح نماید

باسلام، اعاده دادرسی یک طریق فوق‌العاده شکایت از احکام است و جهات آن در قانون آیین دادرسی مدنی به‌صورت محدود و حصری تعیین شده‌اند. صرف وجود قسط سررسیدشده مهریه، از جهات قانونی اعاده دادرسی محسوب نمی‌شود و به‌تنهایی نمی‌توان بر این اساس درخواست اعاده دادرسی کرد.

اعاده دادرسی در موارد ماده ۴۲۶ به صورت حصری می باشد وشامل موضوع مطروحه نیست

بادرود
خیر اعاده دادرسی امکان ندارد همان دادنامه را ضمیمه پرونده نمایید

بهتر است دادخواست تعدیل اقساط مهریه مطرح کنید

به نظر بنابر توضیحات خودتان، باید تعدیل ماقساط مهریه ارایه کنید
هرچند برای راهنمایی بهتر و دقیق مشاوره بگیرید

کاربر گرامی اگر ضمن حکم طلاق باشد قابل طرح است

خیر باسد پرداخت شود.

هیچ‌کدام از این پاسخ‌ها دقیقاً پروندهٔ شما نبود؟

پاسخ‌های عمومی، مدارک و تاریخ‌ها و شرایط خاصِ شما را نمی‌بینند. در یک مشاورهٔ تلفنی، وکیل روی همین پرونده با شما صحبت می‌کند و قدم بعدی را مشخص می‌کند.

ثبت‌نام لازم نیست؛ فقط شمارهٔ موبایل، آن هم فقط برای همین مشاوره.

پرسش حقوقی خودتان را بپرسید

پرسش خود را ثبت کنید تا وکلای بنیاد وکلا پاسخ بدهند — ثبت پرسش رایگان است. ثبت پرسش حقوقی

پربازدید در همین موضوع

بیشتر بخوانید