آیا می توانم به ماده ۶۵ قانون ایین دادرسی مدنی استناد کنم؟
با سلام واحترام
اینجانب تعداد ۱۰ قرارداد پیش فروش خودرو دارم که برای الزام به اجرای آنها شکایت نمودم و وقت جلسه دادگاه مشخص گردید . اینجانب به علت اینکه خواهان و خوانده و مفاد قرارداد ها یکی بوده است از تمام قراردادها در یک دادخواست شکایت نمودم حالا خوانده به علت اینکه قراردادها جدا بوده است و به استناد بند ۵ ماده ۵۱ قانون ایین دادرسی مدنی در لایحه دفاعیه اش به دادخواستم ایراد شکلی گرفته است
۱- آیا ایراد او وارد است ۲- طبق چه مفادی از قانون می توانم دفاع کنم آیا می توانم به ماده ۶۵ قانون ایین دادرسی مدنی استناد کنم .
باتشکر.
ایراد شکلی خوانده وارد است و به دلیل تعدد قراردادها و جداگانه بودن منشأ دعوا، باید برای هر قرارداد دادخواست جداگانه ثبت میشد.
این یک قاعده کلی بر اساس نظر وکلا است، اما نحوه تصمیم دادگاه ممکن است با توجه به پیوستگی تعهدات در متن قراردادهای شما متفاوت باشد.