آیا میشه از عملکرد پلیس فتا شکایت کرد؟
سلام
تو یه شهرستان دور از محل سکونت من به استناد گزارش پلیس فتا برعلیه من غیابی رای صادر شد و محکوم به زندان شدم . تجدید نظر زدم ولی بدون تشکیل جلسه رای بدوی تایید شد و داخل حکم نوشته بود به دلیل پیگیری مجدد از پلیس فتا و تاکید پلیس فتا بر وقوع جرم توسط بنده رای قبلی تایید شده و فقط حکم جریمه زندان به جزای نقدی تبدیل شد . و رای قطعی صادر شده . الان من از پلیس فتا تو شهر خودم سوال کردم با قطعیت گفت که امکان نداره راجع به این مسئله بشه اطلاعاتی بدست آورد و کسیو محکوم کرد چون سرورهای سیستمی که باید ازشون استعلام گرفت خارج از کشور هست و با ما همکاری نمیکنن و مطمعنا شاکی تو اون شهر آشنا داشته و با تخلف این نظریه از کارشناس پلیس فتای اون شهر صادر شده . خواستم بدونم که آیا میشه این مسئله رو پیگیری کرد با توجه به اینکه رای قطعی صادر شده ؟ و آیا میشه از اون مامور پلیس فتا که این تخلف رو انجام داده شکایت کرد؟
متشکرم
شکایت از مأمور پلیس فتا در صورت وجود مدارک و اثبات تخلف یا گزارش خلاف واقع ممکن است. برای پیگیری میتوانید از طریق سامانه ۱۹۷، بازرسی فراجا و مراجع قضایی نظیر دادسرای عمومی یا دادسرای نظامی اقدام کنید.
امکان پیگیری قانونی فراهم است، اما موفقیت آن کاملاً به این بستگی دارد که چه مدارکی برای اثبات گزارش خلاف واقع در دست داشته باشید.