بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا میتواند در دادگاه علیه ما، اطلاعات فاکتور صوری را افشا کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

اگر بخواهم از کارگرم به جرم ضرر و زیان ۱۰۰ میلیونی شکایت کنم و سفته هایش را به اجرا بگذارم چقدر باید هزینه کنم؟
و آیا باید ضرر و زیان را ثابت کنم در دادگاه؟
ما برای شرکت فاکتور صوری میخریدیم و ایشان هم در جریان است و آیا می‌تواند علیه ما در دادگاه این موضوع را افشا نماید؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای اجرای سفته‌ها باید ورود ضرر و زیان عمدی توسط کارگر در دادگاه اثبات شود و محاسبه هزینه دادرسی نیز در دفاتر خدمات قضایی انجام می‌گیرد؛ همچنین کارگر می‌تواند موضوع جرم بودن فاکتورهای صوری را افشا کند.

این شرایط کلی است و امکان اقدام متقابل کارگر یا اثبات خسارت، به مدارک و مستندات پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثبات خسارت و تبعات افشای فاکتور صوری

برای به اجرا گذاشتن سفته‌های کارگر باید ابتدا در دادگاه ثابت کنید که او به شکل عمدی به شما ضرر مالی زده است. هزینه دادرسی مطالبه خسارت ۱۰۰ میلیونی توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محاسبه می‌شود. از سوی دیگر، با توجه به اینکه دریافت فاکتور صوری جرم محسوب می‌شود، کارگر می‌تواند این موضوع را در دادگاه علیه شما افشا کرده و اعلام جرم کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

برای اجرا گذاشتن سفته بایستی ابتدا اثبات نمایید که ایشان ضرر مالی عمدی به شما زده است و ایشان میتواند به جهت اینکه دریافت فاکتور صوری جرم است شما را لو بدهد .

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

محاسبه هزینه ۱۰۰میلیون توسط دفترخدمات قضایی انجام میشود

۶۴ وکیل متخصص اداره کار آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید