آیا قرارداد دستنویس صلح و وصیت تنفیذ میشود؟
با سلام خدمت وکلا
پدربزرگ و مادربزرگ بنده خانهای مشارکتی داشتند که خانه مذکور به صورت فیزیکی یک باب خانه مسکونی حاصل از دو پلاک ثبتی ۲۳۴۸-۱۲ و ۲۳۴۹-۱۲ و دارای یک پروانه ساخت و پایان کار شهرداری بر روی دو پلاک ثبتی بود. اما از نظر سند رسمی مالکیت به صورت دو پلاک ثبتی جداگانه که ۶ دانگ پلاک ۲۳۴۸ متعلق به پدربزرگم و ۶ دانگ پلاک ۲۳۴۹ متعلق به مادربزرگم بود و تجمیع سند نشده بود.
عموی بنده ۱ دانگ مشاع از پلاک ۲۳۴۸ و پدربزرگ مرحوم ۵ دانگ مشاع مابقی را مالک بودند. پدر بنده ۵ دانگ مشاع از پلاک ۲۳۴۹ را مالک و عموی بنده ۱ دانگ مابقی را مالک بودند.
با طرح دعوی دستور فروش ملک مشاع از جانب عموی بنده، سرانجام ملک مذکور در نوبت سوم مزایده به فروش رفت و ملک مزایدهای به صورت پلاک ثبتی تجمیعی جدید و یک سند ۶ دانگ تکبرگ به نام خریدار مزایده منتقل شد و نماینده دادگاه به نمایندگی از سوی کلیه وراث در دفترخانه حاضر و سند انتقال را امضا نمود. سپس اجرای احکام پول حاصل از فروش ملک مزایدهای را بین وراث به میزان سهمشان تقسیم و پرداخت نمود.
حال پس از فروش ملک مزایدهای و انتقال سند مالکیت به نام خریدار مزایده و تقسیم کامل پول حاصل از فروش ملک مشاع بین کلیه وراث توسط اجرای احکام، عموی اینجانب برگهای دستنویس مربوط به زمان حیات پدربزرگم تحت عنوان صلح و هبهنامه و اینکه تا یکسوم مال خودم را میتوانم وصیت نمایم را به عموی بنده و ۴ دختر دیگر که صلح و هبه نموده و در آن امضای ۴ دختر به انضمام امضای عمویم میباشد و امضای پدربزرگ مرحومم توسط دفترخانه گواهی امضا شده اما دستخط و نوشته متعلق به پدربزرگ مرحومم نمیباشد را پیدا نموده اما در این برگه دستنویس عادی امضای پدر بنده وجود ندارد و دعوی جداگانهای مبنی بر تنفیذ قرارداد (غیرمالی) را به طرفیت ۴ خواهر دیگر و پدر بنده در دادگاه مطرح نموده است و دادگاه ۴ خواهر و پدر بنده را احضار نموده است.
سوال بنده این است: با وجود موارد مطروحه فوق، احتمال آنکه این قرارداد عادی توسط دادگاه تنفیذ گردد چه قدر میباشد؟