بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا فقط دیه می دهند و یا اینکه زندانی هم دارد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۱۰ پاسخ ثبت شده

سلام چند روز پیش همسرم و خواهر و مادرش و خواهرزاده اش به منزل ما وارد شدن و بع از مدت کوتاهی خواهر شوهرم بهانه تراشی کرد و شروع به فحاشی تهمت و توهین به بنده کرد و فحشای رکیک و تهمتای زشت غیرمنطقی و غیر قابل اثبات به بنده میزدن در همان زمان دوست شوهرم نیز وارد منزل ما شد درب منزل را قفل کرد تا که من نتوانم به همسایه ها پناه ببرم.مادرش دهان مرا گرفت و همسرم خواهرش و خواهر زا اش مرا کتک میزدن و به در دیوار میکوبیدنو فحاشی میکردن همسایه ها به کمکم آمدن خواهر شوهرم به آنها نیز فحاشی و توهین کرد.بدون هیچ گناهی همسرم حدود یکسال است به صصورت قطره چکانی به ما خرجی میدهد و سه ماه است که کلا قطع کرده است خانواده ی من چون دلسوز هستن در این سه ما برای من پول واریز میکردن تا من و پسر پنج ساله ام گرسنگی نخوریم ولی به من گفتن با مواد غذایی ما فقط برای خودت و پسرت غذا درست کن و برای شوهرت درست نکن چون ما راضی نیستیم.به همین علت من را کتک زدن ولی از تهمتهایشان مشخص بود که میخواهند به من تهمت ناموسی بزنن.گوشی مرا هم به سرقت بردن تا حریم شخخصی من وارد شوند البته من ترسی ندارم طلا که پاک چه منتش به خاک استشوهر بنده بسیار شکاک پارونویید هست و سابقه مصرف ماری جوانا و شرینیهای آغشته به روعن ماری جوانا دارد.پزشکی قانونی جمعا هفت ضربه ی کبودی با جسم سخت برای من نوشته است.استشهاد همسایه ها هم روی پرونده است حکم دوست شوهرم که درب منزل را قفل کرد چه میتواند باشد .صمنا دوست شوهرم با کفش نیز به من حمله ور شد و این صحنه را مدیر ساختمان دید و بسیار عصبانی شد.حکم دوست شوهرم چه میتواند باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

مجازات این اقدامات تنها به پرداخت دیه محدود نمی‌شود و در صورت اثبات اتهامات، امکان صدور حکم حبس و شلاق نیز وجود دارد.

با این حال، صدور حکم زندان یا مجازات‌های دیگر به این بستگی دارد که مدارک شما کدام عناوین مجرمانه را در دادگاه ثابت کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال مجازات حبس، شلاق و دیه برای متهمان

در صورت اثبات ضرب‌وجرح، متهمان به پرداخت دیه محکوم می‌شوند. علاوه بر دیه، با توجه به اقدامات انجام‌شده نظیر توهین، تهدید، افترا و فحاشی، امکان تعیین مجازات حبس نیز وجود دارد. همچنین اگر تهمت‌های ناموسی زده‌شده اثبات شود، مرتکب ممکن است به مجازات شلاق بابت قذف نیز محکوم گردد. برای رسیدن به این نتایج، ثبت دقیق شکایت کیفری و ارائه مدارکی همچون گواهی پزشکی قانونی و استشهاد همسایگان ضروری است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
محمدتقی صادقی

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۶۶ مشاوره موفق

با درود..
نیاز به بررسی مدارک و دلایل شما دارد،، موضـوع ور صورت اثبات قطـعا محکومیت به پرداخت دیه در پی خواهد داشت و با اثبات زوایای دیگــر جرم از جمله اثبات ایراد نسبتهای ناروا و زنا علیـه تان ، مرتکب به حد قذف (شلاق) نیز محکوـ می گردد..
برای موارد ارتکابی تهـدید، توهین ، افتـرا و تهمت و فحاشی نیز در صورت اثبات،، حکم محکومیت صادر می گردد..

امیر ضیغمی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

سلام و ارادت
پرداخت دیه و حبس یا شلاق است بهرحال شما اقدام قانونی نمایید و شکایت کیفری مبنی بر توهین و تهدید و فحاشی و ضرب و جرح عمدی و هتک حیثیت نمایید و وقتی روابط تا این حد مشکل ساز شده است نبایستی با یکدیگر تا مدتی در کنار هم باشید .

رضا رستمی
رضا رستمی تأیید‌شده
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۱٬۲۱۱ مشاوره موفق

بستگی داره به اثبات گفته هاتون هم ممکنه هم دیه و هم حبس داشته باشه

محمد محمدی
محمد محمدی تأیید‌شده
۸ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۳٬۴۱۴ مشاوره موفق

وقت بخیر
احتمال هر دو مجازات وجود دارد

نمایش ۶ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
آسیه فتاحی امیردهی ۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۳۴۷ مشاوره موفق

احتمال هر دو مجازات وجود دارد

ابوالفضل جهان بخش ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۲٬۷۸۹ مشاوره موفق

بادرودوسلام هردومجازات دیه و حبس می باشد.

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

احتمال هر دو مجازات دیه و حبس خواهد بود

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،احتمال هر دو مجازات وجود دارد

ویدا سماوات ۷ ماه پیش

کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۹۶ مشاوره موفق

سلام ،احتمال هر دو مجازات وجود دارد

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود سوال تکراری است.
ممکن است حبس هم داشته باشد علاوه بر دیه

۲۲۴ وکیل متخصص دیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید