بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
وکیل آماده مشاوره
همین الان

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا صلح عمری خانه به نام دخترم قبل از طلاق، تنصیف اموال را از بین می‌برد؟

پرسیده شده
۵۰ پاسخ ۳۵۵

خانه‌ای ۶۴ متری دارم که سند آن به دلیل وام در رهن بانک است. با همسر و دختر ۱۴ ساله‌ام در آن زندگی می‌کنیم. همسرم چهار سال است که مهریه را اجرا گذاشته است. می‌خواهم بدانم اگر قبل از درخواست طلاق از طرف خودم، این خانه را به صورت صلح عمری با حق فسخ به نام دخترم منتقل کنم و چند ماه بعد درخواست طلاق بدهم، آیا دیگر مالی به نامم نخواهد بود و تنصیف اموال شامل همسرم نمی‌شود؟ آیا چون پولی رد و بدل نمی‌شود، قاضی این معامله را صوری تلقی کرده و آن را باطل می‌کند؟ آیا صلح عمری نیازی به رد و بدل پول دارد؟ و آیا انجام این کار چند ماه قبل از طلاق، فرار از دین محسوب می‌شود؟

مشاهدهٔ ۵۰ پاسخ وکلا

۵۰ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

کامل‌ترین پاسخ

این پاسخ به‌صورت خودکار و بر اساس میزان جزئیات در ابتدا آمده است، نه به‌عنوان تأیید محتوای آن.

در شرط تنصیف اموال مندرج در قباله نکاح، ملاک این است که در زمان وقوع طلاق به درخواست زوج، چه اموالی در مالکیت زوج باقی مانده و تحصیل آن در ایام زوجیت بوده است. اگر ملک پیش از طرح دعوای طلاق به طور رسمی و قطعی به نام دختر منتقل شود، اصل بر خروج آن از مالکیت شما است، اما دادگاه می تواند در صورت احراز قصد اضرار و صوری بودن یا فرار از ادای دیون، اثر حقوقی انتقال را بی اثر کند و ملک را در محاسبه تنصیف یا در اجرای طلب مهریه لحاظ کند.

صلح عمری الزام به پرداخت ثمن ندارد و عقد صلح می تواند معوض یا بلاعوض واقع شود. با این حال انتقال بلاعوض به بستگان نزدیک، آن هم در فاصله کوتاه تا طرح طلاق یا همزمان با جریان اجرای مهریه، از جهات مهمی است که در رویه قضایی، قرینه بر صوری بودن یا قصد فرار از دین تلقی می شود و امکان طرح دعوای ابطال صلح یا عدم نفوذ آن از سوی زوجه یا توقیف و تعقیب حقوقی و حتی کیفری را افزایش می دهد.

در خصوص فرار از دین، اگر مهریه در مرحله اجرا باشد یا دین محقق و مطالبه شده باشد و انتقال موجب اعسار یا عدم امکان وصول طلب گردد، عمل می تواند مشمول عنوان انتقال مال به قصد فرار از دین شود. همچنین زوجه می تواند با استناد به قواعد عمومی معاملات، از جمله ماده ۱۹۰ قانون مدنی و نیز مقررات مربوط به معاملات به قصد فرار از دین، دعوای ابطال یا غیر قابل استناد بودن معامله را مطرح کند. افزون بر این، چون ملک در رهن بانک است، انتقال رسمی آن نیز محدودیت های ثبتی و بانکی دارد و غالبا بدون فک رهن یا رضایت مرتهن، انتقال کامل و بی دردسر انجام نمی شود.

جمع بندی راهبردی این است که صلح عمری لزوما تنصیف را از بین نمی برد و در شرایطی می تواند به ضرر شما تمام شود، چون هم احتمال بی اثر شدن انتقال وجود دارد و هم احتمال حساسیت بیشتر در پرونده مهریه و طلاق. برای نظر دقیق باید متن شرط تنصیف در عقدنامه شما، تاریخ شروع و نحوه جریان اجرای مهریه، وضعیت رهن و ارزش ملک و سایر دارایی ها بررسی شود.

اگر موافقید برای ارائه راهکار کم ریسک، فقط بفرمایید شرط تنصیف در قباله شما دقیقا به چه عبارتی نوشته شده است، آیا دادخواست طلاق یا اجراییه مهریه الان در جریان است؟ و تاریخ ابلاغ اجراییه مهریه چه زمانی بوده است؟
سربلند باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۹۵۰,۰۰۰ تومان
۷۹۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم ملکی و املاک بانکی و مطالبات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک خانواده کیفری و جرایم دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۷۸۰,۰۰۰ تومان
۶۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شرکت و کسب‌وکار ملکی و املاک خانواده داوری و حل اختلاف قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ارث و وصیت ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۹۴۰,۰۰۰ تومان
۷۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۷۸۰,۰۰۰ تومان
۶۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۸۳۰,۰۰۰ تومان
۶۸۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شرکت و کسب‌وکار خانواده کیفری و جرایم ملکی و املاک
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
فضای مجازی و فناوری خانواده کیفری و جرایم ملکی و املاک قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم اجرای احکام
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۸,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده جرایم علیه اموال قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک خانواده کیفری و جرایم ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک ارث و وصیت خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم جرایم علیه اشخاص ملکی و املاک خودرو و حمل‌ونقل
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۸,۰۰۰ تومان

پرونده‌ی شما جزئیات خودش را دارد؛ با یک وکیل طلاق صحبت کنید

پاسخ‌های این صفحه کلی هستند و برای آشنایی نوشته شده‌اند. ۳٬۱۶۱ وکیل با تخصص در این حوزه در بنیاد وکلا عضو هستند.

  • نوع و مدت مشاوره را خودتان انتخاب می‌کنید
  • هزینه را پیش از پرداخت می‌بینید
  • هزینهٔ تماس روی شما نیست

ثبت‌نام لازم نیست؛ فقط شمارهٔ موبایل، آن هم فقط برای همین مشاوره.

پیرو سوال شما، صرف انتقال خانه چند ماه قبل از طلاق، خودبه‌خود مانع تنصیف نیست و مصونیت قطعی هم ایجاد نمی‌کند؛ شرط تنصیف معمولا ناظر به اموالی است که زوج در زمان طلاق مالک آن است و اجرای آن به مفاد شرط ضمن عقد و شرایطش بستگی دارد. صلح عمری می‌تواند بلاعوض باشد و الزاما نیاز به پرداخت پول ندارد، اما اگر انتقال واقعی باشد، صرف نبود ثمن باعث بطلان آن نمی‌شود. با این حال، چون شما ۴ سال است بابت مهریه اجراییه دارید، انتقال خانه به دخترتان می‌تواند از نظر طلب مهریه بسیار پرریسک باشد؛ ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، انتقال مال با انگیزه فرار از ادای دین و در صورت ناکافی بودن باقی اموال را جرم‌انگاری کرده و در معامله صوری نیز ماده ۲۱۸ قانون مدنی می‌تواند موجب بطلان شود. بنابراین در وضعیت شما، صلح عمری چند ماه قبل از طلاق ممکن است هم برای پرونده مهریه و هم برای ادعای صوری بودن معامله مسئله‌ساز شود و نمی‌توان با اطمینان گفت خانه از دسترس همسر خارج خواهد شد. ضمن اینکه ملک در رهن بانک است و قبل از هر انتقال باید محدودیت‌های ناشی از رهن نیز بررسی شود

صلح عمری اصولا نیاز به پرداخت پول ندارد و می‌تواند بلاعوض انجام شود؛ اما در ملک در رهن، ابتدا باید محدودیت‌های ناشی از رهن و موافقت بانک بررسی شود.
اما اگر هدف از انتقال، خارج کردن ملک از دسترس همسر برای مهریه یا فرار از اجرای دین باشد، صرف چند ماه فاصله تا طلاق مشکل را حل نمی‌کند. با توجه به اینکه مهریه شما از چهار سال قبل به اجرا گذاشته شده، انتقال ملک در این شرایط می‌تواند از جهت فرار از دین مورد ایراد جدی قرار گیرد و در صورت احراز قصد فرار، تبعات کیفری و حقوقی داشته باشد.
از طرف دیگر، شرط تنصیف موضوع مستقلی است و صرف اینکه هنگام طلاق مالی به نام شما باقی نمانده باشد، لزوما مانع بررسی و اعمال آن نمی‌شود؛ به‌خصوص اگر انتقال صوری یا با هدف تضییع حقوق زوجه تشخیص داده شود.
بنابراین انجام چنین انتقالی در شرایط فعلی، بدون بررسی پرونده مهریه، سند رهنی و شرط تنصیف، اقدام پرریسکی است.

صلح عمری قبل از طلاق به‌خودی‌خود مانع تنصیف اموال نیست؛ چون اگر دادگاه تشخیص دهد انتقال با قصد فرار از اجرای حق همسر انجام شده، آن را صوری و غیرنافذ تلقی می‌کند.
صلح عمری نیازی به رد و بدل پول ندارد؛ عقدی مستقل است.
اما اگر چند ماه قبل از طلاق انجام شود، احتمال اینکه قاضی آن را فرار از دین یا معامله صوری بداند بسیار بالاست.
چون ملک در رهن بانک است، انتقال بدون اجازه بانک نیز محل ایراد است.
اگر همسرتان ثابت کند هدف، فرار از تنصیف بوده، دادگاه می‌تواند صلح را بی‌اثر کند.

باسلام،انتقال ملک در رهن بانک بدون رعایت حقوق مرتهن و تشریفات قانونی، با محدودیت مواجه است و صرف انجام چنین معامله‌ای لزوما به معنای «فرار از دین» یا بطلان قطعی معامله نیست. برای احراز صوری بودن معامله نیز باید عواملی مانند عدم پرداخت واقعی ثمن، قصد طرفین و شرایط زمانی و سایر قرائن پرونده بررسی و اثبات شود. در صورت احراز صوری بودن یا وجود قصد فرار از دین، آثار حقوقی و کیفری آن قابل پیگیری خواهد بود. همچنین موضوع شرط تنصیف دارایی زوجه مستقل از این مسائل است و تاثیر انتقال مال بر آن باید با توجه به مفاد شرط ضمن عقد و شرایط پرونده بررسی شود.

نمایش ۴۵ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های کوتاه

پیرو سوال شما انتقال ملک در رهن بانک بدون رضایت مرتهن امکان‌پذیر نیست و این اقدام شما فرار از دین محسوب شده و با توجه به صوری بودن معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن و تقارن زمانی با دادخواست طلاق توسط دادگاه باطل می‌شود و حق تنصیف اموال زوجه نیز کماکان به قوت خود باقی است.

باسلام
معمولا افراد از صلح عمری همراه با حق فسخ و اختیارات مشخص استفاده می‌کنند. اما اگر هدف اصلی، جلوگیری از دسترسی احتمالی طلبکاران (از جمله بابت تنصیف) باشد، نمی‌توان گفت این روش تضمین کامل ایجاد می‌کند، به‌ویژه وقتی آن ملک تنها دارایی مهم شما باشد لذا امکان توقیف ملک در صورت اثبات صوری بودن وجود دارد.

صلح عمری الزاما نیازمند پرداخت پول نیست و می‌تواند به صورت بلاعوض منعقد شود. با این حال، از آنجا که مهریه از چهار سال قبل به اجرا گذاشته شده است، انتقال ملک به فرزند پیش از طرح دعوای طلاق لزوما مانع مطالبه حقوق مالی زوجه نخواهد بود. در صورتی که احراز شود انتقال با هدف خارج کردن مال از دسترس طلبکار (زوجه) انجام شده است، امکان طرح دعوای معامله به قصد فرار از دین یا استناد به صوری بودن معامله وجود دارد. بنابراین صحت و آثار انتقال، وابسته به شرایط دقیق پرونده، زمان انتقال، میزان بدهی و نحوه تنظیم صلح خواهد بود.

صلح عمری معمولا نیاز به پرداخت ثمن ندارد، اما انجام آن دقیقا چند ماه قبل از طلاق تضمین نمی‌کند که از آثار شرط تنصیف یا سایر حقوق مالی همسر مصون بمانید. اگر دادگاه به این نتیجه برسد که انتقال صرفا برای تضییع حقوق همسر انجام شده است، ممکن است آثار حقوقی آن را نپذیرد یا امکان اعتراض همسر را فراهم بداند.پاینده باشید

بله، این کار فرار از دین و کلاهبرداری نسبت به حقوق همسر است؛ قاضی قطعا معامله را صوری و باطل اعلام کرده و خانه را جزو اموال مشمول تنصیف محاسبه می‌کند. صلح عمری بدون عوض ممکن است، اما در شرایط دعوای مهریه و طلاق قریب‌الوقوع، دلیل قوی بر قصد فرار است.

ملک در رهن بانک هست تا اجازه راهن نباشد امکان صلح عمری وجود نداره یا غیر نافذ هست
دوما چنانچه طلاق بلافاصله بعد از صلح عمری باشه دلیل بر فرار از دین همسر و تنصیف اموال می باشد
و ثالثا هر چند خانه تنها ملک شماس اما با توجه به محکومیت قطعی مهریه امکان معامله صوری و ابطال آن می باشد...

در عقد صلح لزومی ندارد که حتما مالی رد و بدل شود اما چون در رهن می باشد هرگونه نقل و انتقال باید حتما با حفظ حقوق مرتهن باشد.
با توجه به اینکه همسر شما مهریه را به اجرا گذاشته است ممکن است معامله تحت شرایطی از نظر قاضی به قصد فرار از دین محسوب شود و برای شما مسئولیت به همراه داشته باشد.
اصولا اگر فقط یک خانه داشته باشید از مستثنیات دین محسوب می شود مگر بیش از نیاز متعارف شما باشد که تشخیص آن با قاضی است.

در نظر داشته باشید برخی موارد از امارات اثبات معامله به قصد فرار از دین می باشد :
اول ؛ انتقال رایگان
دوم ؛ انتقال به اقارب
سوم ؛ انتقال در بازه نزدیک به اقدام یا در حین اقدام
چهارم ؛ وجود حق فسخ برای انتقال دهنده
پس احتمال بطلان عقد و ابطال سند بسیار بالا است .
اما از جنبه کیفری در حال حاضر تا زمانی که حکم قطعی علیه شما مبنی بر محکومیت به پرداخت مهریه صادر نشده مسئولیتی ندارید .
موفق باشید

بله تنصیف اموال شامل زوجه خواهد شد و با شرایطی خاص. زوجه می تواند درخواست تا نصف اموال زوج را نماید

با توجه به توضیحات شما ، جرم کیفری فرار از پرداخت دین محقق نشده است
با توجه به اینکه ، این خانه جز مستثنیات دین محسوب خواهد شد انتقال و تنظیم قرارداد صلح به اسم فرزند، فرار از دین و معامله صوری نخواهد بود
و

یک ملک مستثنیات دین است به همین دلیل برای مهریه توقیف نشده اما اگر فروخته شود یا صلح شود زوجه مستحق دریافت ما به ازای ماک خواهد شد . تصنیف دارایی شامل ملک یا اموالی که قبل از ازدواج دارا بوده اید نخواهد بود. در نظر داشته باشید تصنیف دارایی نیز «تا »نصف اموال است نه الزاما نصف اموال . میزان را قاضی با توجه شرایط هر پرونده مشخص خواهد کرد

صلح عمری نیاز به پرداخت پول ندارد و می‌تواند بلاعوض باشد. اما اگر با هدف فرار از پرداخت دین قطعی (مانند مهریه‌ای که مستقر و قابل مطالبه شده) انجام شود، طبق ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی ممکن است قابل تعقیب و بی‌اثر شدن معامله مطرح شود.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

والا ملک در رهن بانک هست تا اجازه راهن نباشد امکان صلح عمری وجود نداره یا غیر نافذ هست دوما چنانچه طلاق بلافاصله بعد از صلح عمری باشه دلیل بر فرار از دین همسر و تنصیف اموال می باشد و ثالثا هر چند خانه تنها ملک شماس اما با توجه به محکومیت قطعی مهریه امکان معامله صوری و ابطال آن می باشد

تا زمانیکه ملک در رهن بانک است بدون اذن بانک انتقال غیرنافذ است.
در صورت صدور اجراییه مهریه و یا دعاوی دیگر انتقال ملک فرار از دین تلقی می گردد.
در صورت عدم صدور اجراییه و با اذن بانک امکان صلح عمری را دارید و ارتباطی به رد و بدل شدن پول و ... ندارد.

باسلام؛
صلح عمری با حفظ حقوق مرتهن مشکلی ندارد. اما اگر دادگاه تشخیص دهد این معامله به قصد فرار از دین بوده ممکن است تصمیم دیگری بگیرد. اصولا در صلح عمری پول یا مالی رد و بدل نمی شود.

در فرض سوال
۱. با توجه به اینکه در صلح عمری مالکیت ملک و اختیار تصرف آن برای مصالح ( یعنی شما ) باقی است و شما همچنان اختیار و اجازه فروش، اجاره، معامله و فسخ همین قرارداد را برای خود حفظ کره اید و فی الواقع در صلح عمری مالکیت بعد از عمر و حیات شما به فرزندتان منتقل می شود فلذا این مال هنوز جزء دارایی شماست و در صورا طلاق از ناحیه شما ، مشمول تنصیف اموال خواهد بود
۲. اما با توجه به اینکع متصالح فرزندتان است و صلح بلاعوض نیز صحیح است بنابراین عدم تبادل وجه و ثمن موجب بطلان قرارداد نیست و صوری تلقی نمی گردد .
۳. با توجه به اینکه همسرتان از ۴ سال پیش برای مطالبه مهریه اقدام نموده و در حال اجراست ، صلح عمری در این شرایط می تواند مصداق معامله به قصد فرار از دین بوده و ضمن ابطال صلح برای شما مشکلاتی را فراهم نماید

اگر صلح عمری واقعی باشد، از شمول تنصیف خارج می‌شود، اما اگر دادگاه آن را صوری و با هدف فرار از مهریه یا تنصیف تشخیص دهد، می‌تواند بی‌اثرش کند. صلح عمری هم اصولا نیاز به پول ندارد.

اولا تنصیف برای اموالی است که بعد از ازدواج به دست آمده است. ثانیا معامله به قصد فرار از دین یا صوری بودن نیاز به رای جداگانه دارد. ثالثا صلح میتواند پولی در آن ردوبدل نشود

اگر ثابت شود صلح عمری برای فرار از دین بوده قابل ابطال است اما در کل اگر فقط همین خانه را دارید و در آن سکونت دارید جزو مستثنیات دین محسوب میشود و برای مهریه توقیف نمیشود

تازمانی که رای مهریه قطعی نشده باشدامکان این امر برایتان میسر است گرچه می تواند شبهه فرارازدین هم ایحاد شود البته خانه می تواند مستثنیات دین باشد خصوصا که در رهن است

صلح عمری برای انتقال ملک به فرزند از نظر قانونی امکان‌پذیر است و لزوما نیازی به رد و بدل شدن پول ندارد، اما در شرایطی که همسرتان مهریه را به اجرا گذاشته و شما نیز در فکر طرح دعوای طلاق هستید، این انتقال می‌تواند از سوی همسر به عنوان معامله صوری یا فرار از دین مورد اعتراض قرار گیرد.
همچنین در بحث تنصیف اموال، دادگاه فقط به این موضوع که ملک هنگام طلاق به نام چه کسی است توجه نمی‌کند، بلکه زمان انتقال، شرایط پرونده و قصد واقعی طرفین را نیز بررسی می‌کند. بنابراین صرف انتقال خانه به نام دختر، تضمینی برای خارج شدن ملک از آثار حقوقی ناشی از طلاق یا مطالبات همسر نیست.

تحت شرایطی امکان اثبات صوری بودن این نوع انتقال وجود دارد

از بانک بابت فک رهن یا اخذ اذن کتبی برای انتقال اقدام کنید؛ در غیر این صورت سند انتقال اعتبار قانونی نخواهد داشت.

انتقال اموال پس از صدور رای قطعی محکومیت مصداق معامله به قصد فرار از دین محسوب می گردد.

نقل و انتقال نتقال اموال پس از صدور رای قطعی محکومیت مصداق معامله به قصد فرار از دین محسوب می گردد

به علت اینکه بعد از اقدام زوجه قصد انتقال دارید ؛امکان اثبات صوری بودن معامله و ابطال صلح نامه وجود دارد.

باسلام در صورت وجود شرایط قانونی جهت اعمال شرط تنصیف ، امکان پیگیری در این خصوص هست

صلح عمری قبل از طلاق راه مطمئن برای حذف تنصیف نیست و اگر برای فرار از دین باشد، قابل ایراد است.

انتقال ملک از طریق صلح عمری ذاتا نیاز به پرداخت وجه ندارد و می‌تواند بلاعوض باشد؛ اما با توجه به وجود دین مهریه، اگر هدف از انتقال فرار از پرداخت دین باشد، ممکن است قابل اعتراض و بررسی قضایی قرار گیرد. صرف چند ماه فاصله تا طلاق، معیار قطعی نیست و دادگاه به قصد طرفین، زمان انتقال و واقعی بودن معامله توجه می‌کند. در صورت صوری بودن، امکان بی‌اثر شدن معامله وجود دارد.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

درصورت اثبات ناشزه بودن زوجه تنصیف دارایی محقق نمی گردد.
تنصیف بع اموالی تعلق می گیرد در زمان زوجیت کسب نموده باشید.

پاسخ قطعی به جزئیات پرونده نیازمند بررسی عقدنامه، وضعیت مهریه و اسناد ملک است. از خدمات مشاوره بهره ببرید

عرض سلام
صلح عمری با حفظ حقوق مرتهن مشکلی ندارد. در صلح اصولا پول یا مالی رد و بدل نمیشه

کاربر گرامی انتقال اموال پس از صدور رای قطعی محکومیت مصداق معامله به قصد فرار از دین محسوب می گردد.

تحت شرایطی امکانپذیر است ، اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک می باشد،.

چون بعد از اقدام زوجه قصد انتقال دارید امکان اثبات صوری بودن معامله و ابطال صلح نامه وجود دارد.

نقل و انتقال اموال پس از صدور رای قطعی محکومیت ، مصداق معامله به قصد فرار از دین محسوب می گردد

باسلام بستگی به رای دادگاه دارد که صحت معامله ،یا صوری بودن معامله مشخص گردید.

تا زمانیکه سند در رهن بانک می باشد انتقال آن به غیر غیرنافذ است ...

کاربر گرامی تحت شرایطی امکانپذیر است ، اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک می باشد

اولا در تنظیم صلح عمری با سند رسمی بدون حضور راهن چالش دارید و دوما چون انتقال بعد از به اجرا گذاشتن مهریه است به عنوان معامله صوری و به قصد فرار از دین تلقی می شود.

خیر صلح نیاز به رد و بدل ثمن ندارد

بادرود
نیاز نیست خانه داز مستنیات دین است

با انعقاد صلح عمری ملک همچنان در مالکیت شما باقی مانده و صرفا منافع آن به دختر شما منتقل میگردد و باز هم توسط همسر شما قابل توقیف است

.از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

با حفظ حقوق مرتهن (بانک) انتقال امکان پذیر و مقصود حاصل می شود

وقتتون بخیر، خیر به تنصیف اموال ارتباطی نداره

هیچ‌کدام از این پاسخ‌ها دقیقاً پروندهٔ شما نبود؟

پاسخ‌های عمومی، مدارک و تاریخ‌ها و شرایط خاصِ شما را نمی‌بینند. در یک مشاورهٔ تلفنی، وکیل روی همین پرونده با شما صحبت می‌کند و قدم بعدی را مشخص می‌کند.

ثبت‌نام لازم نیست؛ فقط شمارهٔ موبایل، آن هم فقط برای همین مشاوره.

پرسش حقوقی خودتان را بپرسید

پرسش خود را ثبت کنید تا وکلای بنیاد وکلا پاسخ بدهند — ثبت پرسش رایگان است. ثبت پرسش حقوقی

پربازدید در همین موضوع

بیشتر بخوانید